Verenigingsinfo

Groepsfoto Lustrum 2012De Veldhovense Lawn Tennis Club, kortweg VLTC, is meer dan een plek waar je kunt tennissen. Het is vooral een club waar de leden samen zorgen voor een gezellige tijd. VLTC heeft veel leden die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan het succes en de gezelligheid van de vereniging.

Bijvoorbeeld door het organiseren van toernooien en jeugdactiviteiten, aan onze gezellige bar en door gezellige niet-tennisactiviteiten. Daarover willen wij u graag verder informeren. Veel surfplezier!

VLTC bestaat sinds 1962 en vierde in 2012 haar 50-jarig jubileum. VLTC is een zéér actieve vereniging met een eigen karakter en staat bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer tijdens toernooien, feesten en andere festiviteiten. We beschikken over een minitennisbaan bestemd voor de kleintjes en een door de leden zelf gebouwde speeltuin voor de allerkleinsten. Bij ons heeft de jeugd de toekomst!

De Société Vétérans, een club van vutters, gepensioneerden en andere levensgenieters is van groot belang voor onze club. Naast tennissen, georganiseerde bedrijfsrondleidingen, fietstochten etc. zijn zij de ‘manusjes van alles’ van VLTC. Voor een verbouwing van ‘De Stek’ of het aanleggen van onze nieuwe ProVision banen draai(d)en zij de hand niet om. Bij ons hebben ook de oudere jongeren de toekomst!

Er wordt gespeeld op 10 ProVision banen. Tussen de banen ligt het gezellige clubhuis ‘De Stek’. Omdat de bar wordt gerund door en voor onze leden, kunnen de prijzen van consumpties laag blijven!

Wat maakt VLTC verder zo bijzonder?

  • Het is een zéér actieve vereniging met een eigen karakter;
  • Zowel voor jeugd- als seniorleden worden veel activiteiten georganiseerd;
  • We beschikken over een geprivatiseerd park dat zeer goed wordt onderhouden;
  • Maria Sharapova ‘bezoekt’ dagelijks ons clubhuis;
  • Onze trainingen worden verzorgd door YouSport, waardoor we continue training kunnen garanderen;
  • VLTC organiseert jaarlijks het bezochte open toernooi, het VLTC Sporthuis Olympia Open Dubbeltoernooi;
  • VLTC vervult een regiofunctie bij de invulling van het rolstoeltennis in het district Oost-Brabant van de KNLTB. Onze accommodatie is aangepast op het gebruik door rolstoeltennissers.

Wij zijn in eerste instantie een gezelligheidsvereniging, getuige de vele niet-tennis activiteiten die we jaarlijks voor onze (jeugd)leden organiseren. Daarnaast nemen elk jaar ruim 50 teams deel aan de KNLTB districts- en bondscompetitie.

Kortom, voor tennissen op een prachtig park met gezellige ‘après-tennis’ moet u bij VLTC zijn!!! Lid worden kan! Ga hiervoor naar ‘Lidmaatschap – Inschrijven lidmaatschap’.

Notulen algemene ledenvergadering

Reacties zijn gesloten.