Recreatief tennissen

Vrij tennissen

Als lid van VLTC kun je gebruik maken van onze banen om vrij te tennissen. Hiervoor kun je een baan reserveren met gebruik van je KNLTB-pasje en het digitale afhangsysteem. Zie de huisregels. Dit geldt voor zowel jeugdleden als seniorleden.

Tossavond

Elke 1e en 3e woensdag van de maand hebben we onze vaste tossavond. Hierbij kun je aansluiten zonder vooraf te reserveren. Het idee is als volgt: bij binnenkomst lever je je pasje in. De pasjes van alle deelnemers worden gehusseld en vervolgens worden willekeurig koppels en tegenstanders gevormd. toss-competitie

De tossavond start om 19.30 uur, waarna in rondes van drie kwartier wordt gespeeld. Het is uiteraard mogelijk om bij de tweede of derde ronde aan te haken. Tussendoor houden we een korte pauze. De tweede ronde start om 20:30 uur en de derde ronde start om 21:30 uur. Zorg er voor dat je altijd 10 minuten eerder aanwezig bent, zodat je goed kunt worden ingedeeld.

 

Sjoemelen Société Vétérans

De dagen waarop de Société Vétérans speelt zijn maandag- en vrijdagmorgen.Tevens wordt er onder de vlag van Société d’Elegance ook gesjoemeld met vaste mixed dubbels.

  • ‘s Zomers wordt er door 20 à 50 personen in principe iedere maandag- en vrijdagochtend van 8.00 – 10.00 uur gedubbeld volgens het principe inhangen zonder aanzien des persoons in volgorde van binnenkomst. Na de koffie kiest dan iedereen zijn maatjes. Een opkomst van ca. 50 personen vormt geen uitzondering. Inhangen dus!
  • ‘s Winters wordt er door een kleinere groep van circa 25 personen volgens hetzelfde principe op dezelfde dagen ook buiten gespeeld, zelfs bij 10 graden vorst. Op dinsdagen drinken wij om 10 uur koffie in ons Paviljoen en vervolgens vertrekken wij voor een stevige wandeling of een pittige fietstocht, waarbij onderweg wordt geluncht. Dat zijn ook de momenten waarop de VLTC-denktank op z’n sterkst is.

Gedurende het hele jaar wordt op woensdagochtend Jeu de Boules gespeeld op onze eigen banen.

Reacties zijn gesloten.