Voorstellen trainers

De tennistraining bij VLTC wordt verzorgd door de enthousiaste tennisleraren van YouSports, Sander van Asten en Joyce Mennen. Zij stellen zich graag voor.

 

Sander van Asten

Via deze weg wil ik me graag aan u voorstellen. Mijn naam is Sander van Asten en sinds het winterseizoen 2013/2014 ben ik de hoofdtrainer van VLTC. Ik ben geboren in 1983 en woon in het mooie Vessem.

Na de opleiding Sport & Bewegen in Tilburg ben ik in 2004 als fulltime tennistrainer les gaan geven bij het vrijetijdscentrum in Best. In 2005 verzorgde ik naast het lesgeven bij het Vrijetijdscentrum, als regio conditietrainer, de conditietraining bij de KNLTB. Vanaf 1 april 2007 ben ik gaan werken bij Sportivity Service. Mijn eerste vereniging waar ik les gaf onder de vlag van Sportivity Service was TV De Hellekens in Hapert. Dit heb ik 2 jaar lang met veel plezier gedaan. Het laatste jaar heb ik De Hellekens gecombineerd met TOS Bergeijk, waar ik vanaf 2009 tot 2014 de trainingen heb verzorgd aan zowel de jeugd als de seniorleden (recreatief en prestatief). In de winter van 2013/2014 heb ik de overstap van Bergeijk naar VLTC gemaakt. De lessen bij VLTC geef ik vanaf oktober 2018 via mijn eigen bedrijf YouSports.

Hopelijk zien we elkaar snel op de tennisbanen van VLTC of in De Stek!

Met sportieve groet,

Sander van Asten

T: 06-23808661
E: sander@yousportstennis.nl

 

Sinds het najaar van 2017 geeft Joyce Mennen ook trainingen. Zij stelt zich hieronder kort voor:

Joyce Mennen

Ik ben Joyce Mennen, geboren in 1990 en ik kom uit Geldrop. Op mijn 8e ben ik begonnen met tennissen bij T.C. de Helze en ik vind het spelletje nog steeds erg leuk!

Sinds 2012 ga ik mee als tennisbegeleider van de zomerkampen van Sportivity Service en vorig jaar heb ik mijn trainerslicentie bij de KNLTB behaald. Naast tennisleraar ben ik ook nog docent Nederlands op een middelbare school.

Ik heb erg veel zin om mijn enthousiasme voor tennis over te brengen en ik hoop jullie allemaal snel te zien op de tennisbaan bij VLTC!

 

Reacties zijn gesloten.