Sponsors

Onze sponsors

De onderstaande ondernemers hebben zich als sponsor aan VLTC verbonden. Wij zijn hen heel dankbaar!

 

 

Voor een aantal toernooien worden er daarnaast nog diverse ‘tijdelijke’ sponsors gestrikt voor een prijs(je) of een bijdrage. Deze sponsoren worden apart vermeld tijdens deze toernooien. Het gaat hier bijv. om het VLTC Sporthuis Olympia Open Dubbel Toernooi en de Veldhovense Jeugd Kampioenschappen (VJK).

Sponsoring

Als vereniging heeft VLTC veel te bieden aan haar leden en bezoekers van het park. De meeste activiteiten worden betaald uit de inkomsten van het lidmaatschapsgeld. Maar er zijn van die dingen waarvoor we graag een beroep doen op een adverteerder of sponsor.

Bijvoorbeeld als het gaat om nieuwe windvangers op de banen, aantrekkelijke prijzen voor ons Open Dubbeltoernooi, de Veldhovense Jeugdkampioenschappen, een Lustrum etc. ‘Gewoon’ adverteren op deze website of het digitale afhangbord kan natuurlijk ook. En uiteraard vergeten we onze sponsors niet! Jaarlijks organiseert VLTC namelijk een steunpilarenfeest; een avond waarop sponsors en vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Een sponsor ontvangt hiervoor een uitnodiging voor twee personen.

De vereniging biedt adverteerders en sponsors tal van mogelijkheden om te werken aan naam- of productbekendheid. Hiermee kunnen ze alle leden en de bezoekers van ons park bereiken! Dit kan via een een reclame winddoek of naamvermelding op de scorebordjes naast de banen en natuurlijk combinaties hiervan. Ook kunnen clinics, bedrijfsuitjes of leuke jeugdactiviteiten worden georganiseerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden welke VLTC uw bedrijf kan bieden, neem dan contact op met sponsorcommissie@vltcveldhoven.nl.

Reacties zijn gesloten.