Tennistraining

Tennistraining Jeugd

De tennistrainingen bij VLTC worden verzorgd door de professionele trainers van YouSports. Sander van Asten is hoofdtrainer. Ook andere tennistrainers zijn actief bij VLTC.

YouSports is gespecialiseerd in het tennisles geven aan jonge tennissers. YouSports biedt tennislessen aan voor jeugd van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. (Tenniskids)  Rood, oranje, groen en geel vormen de basis van de opbouw van de tennislessen. De tennislessen worden dagelijks gegeven van 15:00 tot 19:00 uur. Er worden natuurlijk ook leerzame toernooitjes, activiteiten en competities georganiseerd zodat het geleerde in de praktijk kan worden gebracht. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij VLTC Veldhoven zit je altijd goed.

Wil je eerst kijken of tennis iets voor je is? Er is voldoende mogelijkheden om een keer kennis te maken. Dit doen we bij voorbeeld doormiddel van proeflessen, Maak kennis Met Tennis clinic’s of door bijvoorbeeld Sjors Sportief. Voor meer informatie over het lidmaatschap voor jeugdleden neem een kijkje op: Junior Totaal Lidmaatschap.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Sander van Asten via 06-23808661, stuur een e-mail naar sander@yousportstennis.nl

Tennistraining Senioren

De tennistrainingen bij VLTC worden verzorgd door de professionele trainers van YouSports. Met Sander van Asten als hoofdtrainer. Ook andere tennistrainers zijn actief bij VLTC.

Heb jij zin om de tennissport beter te leren kennen? Je eigen vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op de baan in een groepje? Schrijf je dan in voor de tennistrainingen van YouSports!

Het trainersteam van YouSports is enorm trots dat ze al ruim 10 jaar de trainingen mogen verzorgen op de mooiste en gezelligste tennisvereniging van Veldhoven. Ze kijken er dan ook naar uit om de bestaande lesklanten te mogen blijven trainen en nieuwe leden een hartelijk welkom te heten.

Op de website van YouSports zijn de aanmeldingsprocedure, het lesreglement en de actuele lesdata te vinden.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Sander van Asten via 06-23808661, stuur een e-mail naar sander@yousportstennis.nl of neem een kijkje op de website van YouSports.

 

 

Reacties zijn gesloten.