Jeugdcommissie

Om de belangen van de jeugd goed te behartigen is binnen onze vereniging een jeugdcommissie actief. De commissie organiseert het hele jaar van alles om het de jeugd naar de zin te maken. Enkele voorbeelden hiervan:

  • World Tour en jeugdcompetities
  • Clubkampioenschappen
  • Tennisclinics
  • Veldhovense Jeugd Tennis Cup
  • Diverse toernooien
  • Jeugd weekend kamp
  • Een doe (geen tennis) activiteit

Daarnaast coördineert de jeugdcommissie de jeugdtrainingen, in overleg met onze hoofdtrainer.

Het motto van de jeugdcommissie is “ieder jeugdlid moet het naar de zin hebben, ongeacht zijn of haar spelniveau”. De hoofdtrainer neemt binnen de jeugdcommissie een belangrijke en actieve rol in. Hij staat immers het meest in contact met spelers en ouders.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Laat het ons weten, via de mail jc@vltcveldhoven.nl of spreek ons aan op het park of bij een activiteit. De hoofdtrainer stelt zich hier aan jullie voor. Hieronder stellen de overige leden van de commissie zich voor:

Marjo Yücesan. Ik ben getrouwd met Ramazan en heb twee kinderen: Sergin en Selma. Je kunt me regelmatig op de tennisbaan vinden, want net als jullie geniet ik op de baan! Maar niet alleen ik, ons hele gezin (zelfs oma) slaat bij VLTC regelmatig een balletje. Als voorzitter van de jeugdcommissie ben ik ook lid van het bestuur om er zo voor te zorgen dat belangrijke jeugdzaken voldoende aandacht krijgen binnen de club. Hopelijk tot snel bij een van de leuke activiteiten van VLTC!
Melinda Brock. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika maar woon nu alweer 18 jaar in Nederland. Met mijn gezin woon ik in ’t Look in Veldhoven. Ik ben zelf begonnen met tennis als kind en na een hele lange “rust” periode ben ik nu alweer een paar jaartjes aan het spelen. Ik vind het super leuk om deel uit te maken van de jeugdcommissie waar we leuke activiteiten regelen en daarnaast te kunnen volgen hoe de kinderen zich ontwikkelen.
Zo mooi om te zien!!
Twan van der Linden. Sinds een aantal jaren ben ik regelmatig aanwezig bij VLTC, omdat mijn beide kinderen er tennissen. Hoewel mijn eigen sportieve achtergrond vooral uit voetbal bestaat, kom ik ook met veel plezier op de tennisclub en sla ik ook zelf zo nu en dan een balletje. Ik heb VLTC leren kennen als een hele warme en gezellige vereniging en dat moeten we zo zien te houden. Door lid te worden van de jeugdcommissie kan ik meehelpen met het organiseren van leuke activiteiten. Tot snel!
Voor diegene die mij nog niet kennen; dit ben ik dan. Nadia Dahmani. Zelf ben ik sinds 2009 lid van VLTC en zit sinds 2012 bij de gezelligste JC van héééél Nederland. Woon nu in Geldrop met mijn man Aziz, ben mama van een mooie tweeling en ben bonusmama van twee lieve meiden. Ondanks dat ik in Geldrop woon, wil ik daar niet tennissen omdat ik deze gezellige club niet kan missen. Kids, heb zin om er met jullie weer een gezellige boel van te maken. Tot snel bij VLTC
Anne Schmeink. In het dagelijks leven werk ik als leerkracht van groep 4 op een basisschool in Son en Breugel. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, fitnessen, hardlopen, shoppen en uit eten. Inmiddels ben ik zelf alweer zo’n 16 jaar lid van VLTC. Begonnen als jeugdlid en tegenwoordig speel ik als senior al een aantal jaar met hetzelfde team voorjaars- en najaarscompetitie. Jullie kunnen me ook wel eens gezien hebben bij een Lustrum of bij een van de gezelligheidstoernooien die ik ook mede organiseer. Ik heb erg veel zin om jullie allemaal snel eens te zien bij een van de toernooien of activiteiten van de jeugdcommissie!
Patrica Dillen. Ik ben getrouwd met Ron en we wonen met ons gezin (Max, Floor en Roos) in Zeelst. Sinds een aantal jaren tennis ik met veel plezier bij VLTC en ben altijd enthousiast te krijgen om mee te doen met competities en toernooien. Binnen de jeugdcommissie help ik graag mee leuke activiteiten te organiseren. Ook ben ik de Verenigingscompetitieleider (VCL) voor de jeugd en het aanspreekpunt voor alle zaken rondom de KNLTB jeugdcompetities. Tot snel bij VLTC!
Lieve Michielse. Ik ben 20 jaar en ik tennis al zolang als dat ik een racket vast kan houden. Ik ben begonnen in Westerhoven, maar tennis nu al een aantal jaar bij VLTC. Momenteel werk ik full time bij The Brand waar ik vele van jullie ook weleens zie 🙂. Ik ben vaak te vinden bij gezelligheidstoernooien van VLTC en jullie kunnen me ook herkennen van de clubkampioenschappen die ik mede organiseer. Bij de jeugdcommissie help ik graag mee met het organiseren van toernooien en uitstapjes met de jeugdleden. Ik hoop jullie allemaal binnenkort een keer op of naast de baan te zien! Tot snel!
Wout Sekeris. Sinds dat ik geboren ben woon ik al in Veldhoven-dorp. Ik kom al vanaf kleins af aan bij VLTC doordat mijn vaker lid is. Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en sla zelf ook regelmatig een balletje bij ons op de banen. Tijdens de activiteiten die de jeugdcommissie organiseert heb ik zelf altijd meegedaan en heb ik het naar mijn zin gehad. Dus nu ik wat ouder ben, wil ik graag de activiteiten mee gaan regelen. Ik hoop jullie snel te zien bij VLTC! Tot snel!

Laatste update: mei 2024

 

Reacties zijn gesloten.