Interne competities

Bij VLTC kennen we een aantal interne competities (niet te verwarren met de KNLTB-competities).

Interne wintercompetitie

Deze competitie wordt in twee rondes gespeeld: van eind septemberΒ tot en met december en van januari tot en met maart. Inschrijven kan voor gemengd dubbel, herendubbel of damesdubbel. Als je geen partner hebt, kun je je alleen inschrijven en bekijkt de competitieleiding of zij een dubbelpartner voor jou kunnen vinden.

De wedstrijden worden gespeeld op dinsdag, woensdag en donderdag van 19.30 uur tot 22.00 uur. Elke wedstrijd duurt vijf kwartier. De wedstrijden worden in poules van 8 of 9 koppels gespeeld. Rond de kerstperiode vindt de promotie en degradatie plaats om begin januari met de tweede ronde aan te vangen.

Lente Mixed competitie (L.M.C.)

Deze hoogvlieger onder de interne competities is een echt gezelligheidsgebeuren. Sportief presteren telt natuurlijk wel een beetje mee, maar zenuwtoestanden van “perse moeten winnen, anders degraderen we” komen niet voor.
De Lente Mixed competitie heette tot 2013 de KLM-competitie.Β Wat doen we?

WeΒ spelen op dinsdag- of donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur gemengd dubbels. Er wordt gestreefd naar wedstrijden tegen en met partners van ongeveer gelijk niveau. Veel deelnemers vinden de sfeer op zo’n verlichte baan temidden van de “donkere buitenwereld” heel apart en ook het drankje na afloop vindt gewoonlijk veel aftrek. Voor nieuwe leden dus ook van harte aanbevolen. De wedstrijden worden gespeeld in de maanden mei en met juni.

VLTC heren veteranen wedstrijden

Op maandag- en vrijdagochtenden wordt een herendubbelcompetitie gespeeld met wisselende partners.

Reacties zijn gesloten.