Inschrijven bardienst

De planning van de bardiensten gebeurt met het barplanningsysteem van mijn.knltb.club. Ieder lid kan zelf de bardienst invullen via mijn.knltb.club of via de ClubApp. In deze handleiding kun je lezen hoe je je bardiensten via de website kunt plannen.

Je kunt inloggen met de inloggegevens die je hebt ontvangen. Heb je geen inloggevens meer? Volg dan eerst de instructie in de handleiding hierboven. Lukt het dan nog steeds niet? Stuur dan een mailtje naar tc@vltcveldhoven.nlΒ met het verzoek om nieuwe inloggegevens.

Het bardienstrooster van het volgende jaar wordt in december in het voorafgaande jaar open gesteld. Je ontvangt een e-mail zodra het mogelijk is om in te schrijven. Het inschrijven moet in principe gebeuren vΓ³Γ³r 1 januari met een maximale uitloop tot 1 februari, waarbij geldt dat wie het eerste inschrijft meer keus heeft. Ook het vragen van ontheffing of de melding van het afkopen moet voor 1 januari worden aangevraagd. Nieuwe leden kunnen gedurende het eerste lidmaatschapsjaar de ontheffing aanvragen. Indien iemand van geen van bovenstaande keuze gebruik maakt bestaat de kans dat er geen spelerspas wordt verstrekt of dat deze wordt geblokkeerd. Dit doen we omdat het draaien van de kantine een belangrijk onderdeel van onze vereniging is en onderdeel is van de lidmaatschapsverplichting.

Zoals bekend vindt in de loop van het verenigingsjaar een aantal activiteiten plaats waarbij het extra druk zal zijn in de Stek. Dit betreft bijvoorbeeld een aantal competitiedagen, het open toernooi en de clubkampioenschappen. Op deze dagen is op sommige tijdstippen ook een dubbele bardienst ingepland. Zie de evenementenkalender voor de data van deze activiteiten. Voor mensen die graag samen een bardienst draaien en/of houden van een beetje drukte zijn dat de momenten bij uitstek om de bardiensten te plannen.

Reacties zijn gesloten.