Van junior naar senior

Van junior- naar seniorlidmaatschap bij VLTC, wat nu?

In het jaar waarin je 18 jaar wordt, word je ook senior lid van VLTC. Wat dit voor je betekent leggen we hieronder kort uit!

Junior Senior

 

 

Communicatie
Uitnodigingen, inschrijfformulieren en informatie wordt door de jeugdcommissie in de meeste gevallen per mail verstuurd. Het e-mailadres van de junioren is meestal het mailadres van de ouders. Het is erg belangrijk om als je een eigen e-mailadres en (mobiel) telefoonnummer hebt dit aan ons door te geven. Dit kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar de ledenadministratie@vltcveldhoven.nl. Jouw eigen mailadres heb je straks ook nodig om in te loggen voor het inplannen van bardiensten. Hierover lees je verderop wat meer.

Jeugdcommissie
Als senior lid is de jeugdcommissie voor jou geen aanspreekpunt meer. De jeugdcommissie voorzag je altijd van informatie over trainingen, competities en andere evenementen. Als senior lid kun je deze informatie terugvinden op onze website. Het is dus verstandig om onze website regelmatig te raadplegen. Daarnaast ontvang je per mail de nieuwsbrief van VLTC, waar alle belangrijke informatie over VLTC wordt gedeeld.

Trainingen

Net als bij de jeugd worden de trainingen verzorgd door YouSports. Informatie over de trainingen verloopt via hen en is terug te vinden op onze website onder het tabje ‘training’ – ‘senior’ of via YouSports. Heb je dus vragen over de training? Neem hierover contact op met Sander van Asten.

Competities
Junioren spelen op zondag competitie. Senioren kunnen ook op  andere dagen competitie spelen, zoals op vrijdagavond en zaterdag. Inschrijving voor de competities verliep voorheen altijd via de Jeugdcommissie. Als senior lid schrijf je voor competities is bij onze Verenigings Competitie Leider, kortweg VCL. Bij VLTC is dit Ton Vermelis. Voor alle vragen met betrekking tot competities kun je dus bij hem terecht. Een mailtje naar competitie@vltcveldhoven.nl  is voldoende. Ook over de competities vind je al veel informatie op onze website. Zodra het mogelijk is om voor een nieuwe competitie in te schrijven, zal hiervan een nieuwsbericht op de website worden geplaatst.I love tennis

Overige evenementen
Als nieuw senior lid kun je ook aan interne competities, de Clubkampioenschappen en de gezelligheidstoernooien meedoen. Ook voor senioren wordt er dus voldoende georganiseerd.

Bardienst
VLTC heeft haar kantine in eigen beheer en hanteert hier erg vriendelijke prijzen. Dit is alleen mogelijk doordat de bardiensten door de leden worden vervuld. De senior leden verzorgen deze bardiensten en VLTC gaat dus ook op jou een beroep doen om bardiensten te draaien. Op onze website vind je alle informatie over het bardienstbeleid. Neem dat even goed door. De paviljoencommissie coördineert alle zaken rondom de bardiensten. De bardienstverplichting gaat in met ingang van het jaar waarin je 19 wordt.

Vrijwilligers
Een vereniging als VLTC kan niet zonder vrijwilligers. Als senior lid kun je je aanmelden als vrijwilliger. Als je naast je sportieve activiteiten op een andere manier een steentje bij wilt dragen aan de vereniging, dan kan dat. Van tijd tot tijd zijn er vacatures binnen de diverse commissies. Heb je interesse? Meld je dan bij een van de commissies. Als blijk van dank voor deze steunpilaren is er 1 keer per jaar een supergezellige vrijwilligersavond: het Steunpilarenfeest.

Tot slot
Als VLTC lid heb je binnen onze vereniging een stem. Jaarlijks vindt in maart de Algemene Ledenvergadering plaats. Als senior lid ben je hier van harte welkom. Medio februari ontvangen alle leden hiervoor een uitnodiging. Zoals eerder al aangegeven is het dus erg belangrijk dat we je juiste contactgegevens hebben.

Reacties zijn gesloten.