Van junior naar senior

Van junior- naar seniorlidmaatschap bij VLTC, wat nu?

In het jaar waarin je 18 jaar wordt, word je ook seniorlid van VLTC. Verandert er dan veel nu je geen junior meer bent? Hieronder geven we kort weer wat dit voor je betekent.

Junior Senior

 

 

Communicatie
Uitnodigingen, inschrijfformulieren en informatie wordt door de jeugdcommissie in de meeste gevallen per mail verstuurd. Het e-mailadres van de junioren is dikwijls het mailadres van de ouders. Het is erg belangrijk om als je een eigen e-mailadres en (mobiel) telefoonnummer hebt dit aan ons door te geven. Dit kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar de ledenadministratie@vltcveldhoven.nl . Jouw eigen mailadres heb je straks ook nodig om in te loggen voor het inplannen van bardiensten. Hierover lees je verderop wat meer.

Jeugdcommissie
Als seniorlid is de jeugdcommissie voor jouw geen aanspreekpunt meer waar je zoals voor heen met al je vragen terecht kunt. De jeugdcommissie voorzag je altijd van informatie over trainingen, competities en andere evenementen. Bijna alle informatie vind je terug op onze website en het is dus verstandig om onze website regelmatig te raadplegen. Doormiddel van de Digitale Service ontvang je per mail de nodige informatie over alles wat met VLTC te maken heeft. Naast de digitale Service die per mail wordt verspreid ontvang je ook enkele keren per jaar ons clubblad Service thuis in de brievenbus.

Trainingen
Net als bij de jeugd worden de trainingen verzorgd door YouSport in de personen van Joyce Mennen en de hoofdtrainer Sander van Asten. Informatie over de trainingen verloopt via hen en is terug te vinden op onze website www.vltcveldhoven.nl of YouSports.

Competities
Junioren spelen altijd op zondag competitie, als senior kun je ook op andere dagen competitiespelen zoals op de vrijdagavond (voor sommige competities is de minimumleeftijd 35) en zaterdag.  Inschrijving voor competities verliep voorheen altijd via de Jeugdcommissie. Als seniorlid schrijf je voor competities is bij onze Verenigings Competitie Leider, kortweg VCL. Bij VLTC is dit Ton Vermelis. Voor alle vragen met betrekking tot competities kun je dus bij hem terecht. Een mailtje naar competitie@vltcveldhoven.nl  is voldoende. Ook over competities vind je al veel informatie op onze website. Zodra het mogelijk is om voor een nieuwe competitie in te schrijven, zal hiervan een nieuwsbericht op de website worden geplaatst.I love tennis

Overige evenementen
Als nieuw seniorenlid kun je ook aan de interne competities (zowel in het voorjaar als in de winter) meedoen, de Clubkampioenschappen in augustus en aan de ééndags toernooien zoals het Thuisblijverstoernooi vlak voor de zomervakantie en het Heren- of Damensdubbeltoernooi in oktober. Ook voor senioren wordt er dus voldoende georganiseerd.

Bardienst
VLTC heeft haar kantine in eigen beheer en hanteert hier erg vriendelijke prijzen. Dit is alleen mogelijk doordat de bardiensten door de leden worden vervuld. De seniorenleden verzorgen dus deze bardiensten en VLTC gaat dus ook op jou een beroep doen om bardiensten te draaien. Op onze website vind je alle informatie over het bardienstbeleid. Neem dat even goed door. De paviljoencommissie coördineert alle zaken rondom de bardiensten.
De bardienstverplichting gaat in met ingang van het jaar waarin je 19 wordt.

Vrijwilligers
Een vereniging als VLTC kan niet zonder vrijwilligers. Als seniorlid kun je je aanmelden als vrijwilliger. Als je naast je sportieve activiteiten op een andere manier een steentje bij wilt dragen aan de vereniging, dan kan dat. Van tijd tot tijd zijn er vacatures binnen de diverse commissies. Heb je interesse? Meld je dan bij een van de commissies. Als blijk van dank voor deze steunpilaren is er 1 per jaar een supergezellige vrijwilligersavond, het Steunpilarenfeest.

Tot slot
Als VLTC lid heb je binnen onze vereniging een stem. Jaarlijks vindt in maart de Algemene Ledenvergadering plaats. Als seniorlid ben je hier van harte welkom.  Medio februari ontvangen alle leden hiervoor een uitnodiging. Zoals al eerder aangegeven is het dus erg belangrijk dat we je juiste contactgegevens hebben.

Reacties zijn gesloten.