Pincode vervangt KNLTB-pas voor toegangscontrole

Per 1 januari heeft de KNLTB de plastic KNLTB-pas afgeschaft. In de plaats daarvan heeft iedereen in de KNLTB-app al een tijdje de digitale ledenpas. Dit heeft ook consequenties voor de toegangscontrole en het met de KNLTB-pas betalen aan de kassa.

Vanaf 8 maart open je de poort en de twee buitendeuren met een Pincode.

Hoe werkt het digitale toegangssysteem?
Meestal zal de poort open zijn. Is er geen bardienst of trainer op het park dan moet je zelf de poort openen. Nu doe je dat nog met je KNLTB-pas. Je kunt vanaf 8 maart de poort alleen openen via jouw persoonlijke 6-cijferige toegangscode. Deze vind je op de ‘Home’ pagina in de KNLTB Clubapp.

Waar vind je vanaf maart de 6-cijferige toegangscode?
Zodra je bent ingelogd in de KNLTB Clubapp ga naar ‘Home’ (icoon linksonder). Hier staat je 6-cijferige toegangscode voor de toegangspoort.

 

 

 

 

 

 

 

Let op: jouw persoonlijke code wordt elke week (zondagnacht) in jouw app vernieuwd. Zo voorkomen wij dat er mogelijk misbruik wordt gemaakt van toegangscodes.

We vervangen aan de poort en de deuren dus de huidige kaartlezer door een klein numeriek toetsenbord waar jij jouw persoonlijke 6-cijferige toegangscode kunt invoeren.

De meeste leden hebben nog een plastic KNLTB-pas, dat is maar goed ook. Je kunt daar weliswaar niet meer mee het park op, maar nog wel betalen aan de kassa. Helaas heeft Twelve, de leverancier van de kassa, nog geen alternatief voor de pas. Natuurlijk kun je aan de kassa ook met je bankpas betalen.

Heb je nog geen KNLTB Club-app, download deze dan op:

Afbeelding met tekst, Lettertype, Graphics, logo

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met tekst, Lettertype, logo, symbool

Automatisch gegenereerde beschrijving

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.