Bardiensten

VLTC-leden houden samen onze kantine draaiend. Iedereen draait minimaal twee bardiensten per jaar (meer mag ook). Dat is een goede manier om het verenigingskarakter levend te houden en de prijzen in de kantine laag te houden. Je ontmoet er nog eens andere mensen en je leert de leden goed kennen.

Het plannen van de bardiensten en het inschrijven hierop gaat via www.afhangen.nl. Je kunt daarop inloggen met de inloggegevens die je hiervoor hebt ontvangen en aangeven wanneer je je bardienst wilt draaien.

In de volgende handleiding kun je lezen hoe je je bardiensten kunt plannen (klik op de link): Handleiding bardienst plannen

Ieder senior lid tot en met 70 jaar draait bardiensten. Vrijgesteld hiervan zijn de rollers onder ons. Wil je echt geen bardienst draaien, dan geef je dat telefonisch of per e-mail (pc@vltcveldhoven.nl) door aan de Paviljoencommissie; dan betaal je een extra lidmaatschapgeld van € 40,-. Mocht je onverhoopt je minimale 2 bardiensten niet kunnen draaien, dan wordt dit bedrag als boete geïncasseerd (€ 20,- per bardienst).

Nieuwe leden hoeven in het eerste jaar (dat loopt tot 1 januari volgend op de ingangsdatum van lidmaatschap) niet noodzakelijk bardienst te draaien. Wil je in het eerste jaar geen bardienst draaien? Geef dit per e-mail door aan de paviljoencommissie.

Sleutelprocedure 

SleutelDe sleutelprocedure bij de bardiensten vind je in dit schema.

Regels, hygiënecode en Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

Voordat je je bardienst draait, vragen we je de volgende regels en documenten door te nemen.

Op 1 januari 2014 zijn de regels rondom het verkopen van alcohol gewijzigd. In afwachting van officiële nieuwe documenten, kun je in dit document de wijzigingen lezen.

Reacties zijn gesloten.