Voorstellen Sportivity Service en trainers

Sinds 1 oktober 2008 ondersteunt Sportivity Service VLTC met haar kennis en ervaring en wil zij hiermee de vereniging naar een hoger peil brengen, zowel recreatief als prestatief.

Kennismaking Sportivity ServiceSportivity_Logo_elips

Graag willen wij Sportivity Service even aan u voorstellen. Sportivity Service, Total Service In Tennisevents, bestaat uit Rutger Smak Gregoor en Stefan Aarts. Samen met een team van ervaren mensen zorgen wij dat de leden, personeel en/of relaties op een unieke wijze in de beleving worden gebracht. Wij putten ruime ervaring uit onze studies, werkervaringen, de tennissport en zijn daarnaast razend enthousiast. Deze combinatie zorgt ervoor dat we ons goed in kunnen leven in de wensen van onze opdrachtgevers en de projecten op een verantwoorde wijze kunnen uitvoeren en begeleiden.

Wat doen we?

Wij organiseren trainingen, evenementen en incentive reizen waarbij wij de deelnemers op een unieke wijze in de beleving brengen. Dit zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Onze programma’s zijn erop gericht de deelnemers samen iets te laten ervaren, zodat ze elkaar van een andere kant leren kennen. Deze onderscheidende manier van werken zorgt ervoor dat er een samenspel ontstaat tussen de deelnemers. Dat is toch wat we willen!

Filosofie?

Wij brengen de deelnemers op een ongewoon creatieve en dynamische manier in de beleving door kwalitatief sterke programma’s in een niet dagelijkse setting. Hierdoor worden de deelnemers op een aangename wijze met elkaar en de omgeving in contact gebracht.

Waar werken we?

Wij werken op vele mooie plaatsen in binnen- en buitenland. We zorgen ook altijd dat we de deelnemers op plaatsen brengen waar ze van tennis kunnen genieten en het effect op de zintuigen het grootst is. Onze basis is Valkenswaard waar ons kantoor is gevestigd.

Samenwerking met VLTC

Naast eerdergenoemde activiteiten ondersteunt Sportivity Service ook tennisverenigingen met haar kennis en ervaring en wil hiermee de vereniging naar een hoger peil brengen, zowel recreatief als prestatief.

Sportivity Service en VLTC werken al vele jaren met elkaar samen. Samen zorgen we ervoor dat de vereniging een groei kan doormaken met een bijzondere focus op de trainingen van jeugdleden.

Trainers voorstellen

Sanders van Asten

Sander van Asten

Via deze weg wil ik me graag aan u voorstellen. Mijn naam is Sander van Asten en vanaf het winterseizoen 2013/2014 ben ik de nieuwe hoofdtrainer van VLTC. Ik ben geboren in 1983 en woon samen met Margit in het mooie Vessem waar ik geboren en getogen ben.

Na de opleiding Sport & Bewegen in Tilburg ben ik in 2004 als fulltime tennistrainer les gaan geven bij het vrijetijdscentrum in Best. In 2005 verzorgde ik naast het lesgeven bij het Vrijetijdscentrum, als regio conditietrainer, de conditietraining bij de KNLTB. Vanaf 1 april 2007 ben ik werkzaam bij Sportivity Service. Mijn eerste vereniging waar ik les gaf onder de vlag van Sportivity Service was TV De Hellekens in Hapert. Dit heb ik 2 jaar lang met veel plezier gedaan. Het laatste jaar heb ik De Hellekens gecombineerd met TOS Bergeijk, waar ik vanaf 2009 tot 2014 de trainingen heb verzorgd aan zowel de jeugd als de seniorleden (recreatief en prestatief). Hoewel ik met bijzonder veel plezier in Bergeijk heb gewerkt, vind ik het leuk om samen met Frank Bierhuizen en alle leden van VLTC een nieuw avontuur aan te gaan. Hopelijk zien we elkaar snel op de tennisbanen van VLTC of in De Stek!

Met sportieve groet,

Sander van Asten

T: 06-23808661

E: sander@sportivityservice.nl

_______________________________________________________________

Sinds het najaar van 2017 geeft Joyce Mennen ook trainingen. Zij stelt zich hieronder kort voor:

Joyce Mennen

Ik ben Joyce Mennen, geboren in 1990 en ik kom uit Geldrop. Op mijn 8e ben ik begonnen met tennissen bij T.C. de Helze en ik vind het spelletje nog steeds erg leuk!

Sinds 2012 ga ik mee als tennisbegeleider van de zomerkampen van Sportivity Service en vorig jaar heb ik mijn trainerslicentie bij de KNLTB behaald. Naast tennisleraar ben ik ook nog docent Nederlands op een middelbare school.

Ik heb erg veel zin om mijn enthousiasme voor tennis over te brengen en ik hoop jullie allemaal snel te zien op de tennisbaan bij VLTC!

 

_______________________________________________________________

 

Reacties zijn gesloten.