Voorjaarscompetitie 2023

Er kan alweer ingeschreven worden voor deelname aan de voorjaarscompetitie 2023. Een zeer gewilde competitie waar zo’n 30.000 teams jaarlijks aan meedoen. Poules van 8 teams/verenigingen strijden onderling voor een goed resultaat. Als je op deze link klikt kun je zien op welke dagen de competitie wordt gespeeld. Je ziet dan dat voor de meeste speeldagen er 7 speeldata zijn.
Ook nu weer geldt dat niet voor de vrijdagavond dan wordt er om de week gespeeld en beslaat de competitie 5 speeldagen. Blijft dat zo? Nog wel maar voor de toekomst is dat nog niet zeker. De KNLTB is dit nog aan het monitoren door veel spelers naar hun mening hierover te vragen. Blijkt dat er net zoveel voor- als tegenstanders zijn voor het om de week spelen. Maar voor 2023 geldt het dus nog wel.

Onderaan de tekst vind je het inschrijfformulier waarmee je jezelf of je team digitaal aan kunt melden voor deelname. Daar zit ook een keuzeveld bij waar je de diverse competitiesoorten terug kunt vinden. Inschrijven kan dus individueel of als aanvoerder doe je dat voor je hele team.Β  In de competitie wordt gespeeld in verschillende klassen. Indeling in een bepaalde klasse gaat op basis van de sterkte van het team en dat wordt weer bepaald aan de hand van de actuele rating van de teamspelers. Moet je daar iets mee? Nee, wij, de competitieleiding, zoekt dat voor jullie uit en deelt de teams dan verder in.
Voor het einde van de inschrijftermijn wordt dat teruggekoppeld naar de teams en dan kan altijd aangegeven worden of je akkoord bent met de voorgestelde klasse, of dar je liever een klasse of lager ingedeeld wilt worden.

Aan deelname zijn uiteraard kosten verbonden. Wij proberen die altijd zo laag mogelijk te houden maar ontkomen er niet aan om voor het seizoen 2023 de bijdrage ietsje te verhogen. Voor de teams die 7 speeldagen hebben wordt het dan 110,00 euro en voor de vrijdagavond met 5 speeldagen 85.00 euro en dat dus per deelnemend team. Nou, denk dat we wel duidelijk zijn geweest, maar heb je nog vragen, stel die dan per mail aan competitie@vltcveldhoven.nl.

De link voor het inschrijfformulier vind je hier, stuur dat zo spoedig mogelijk in maar in ieder geval vΓ³Γ³r 9 december 2022.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.