Update: 36 uur vantevoren banen online reserveren

De KNLTB heeft de instellingen voor het online reserveren van een tennisbaan wat aangepast. Vanaf vandaag kun je een baan 36 uren van tevoren reserveren. Hieronder de regels nog even op een rij:

Online reserveren

  • Online reserveren kan via de KNLTB ClubApp. Een instructie om deze te downloaden staat hier. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je in de App een nieuw wachtwoord aanvragen (en als dit niet lukt, dan via een mailtje naar TC@vltcveldhoven.nl)
  • Nadat je bent ingelogd op de ClubApp kom je via het tabblad ‘Baan reserveren” in het online reserveringssysteem.
  • Het is nu mogelijk om een baan 36 uren van tevoren te reserveren (vanaf het tijdstip waarop je de reservering maakt). Dus bijvoorbeeld een baan voor woensdag 20:00 uur kun je vanaf dinsdag 08:00 uur reserveren. Om een dag later te reserveren klik je op het kalendericoontje in de bovenhoek.
  • Bij het maken van de online reservering kies je jouw medespeler(s).
  • Vervolgens zul je jouw reservering 5 minuten vóór aanvang van de gekozen tijd moeten bevestigen via het Afhangbord in de hal van de kantine (KNLTB-pas doorhalen en reservering bevestigen aanklikken)
  • Per dag kun je één reservering online maken. Mocht je na het spelen nogmaals willen tennissen, dan kun je wel een boeking via het Afhangbord maken (mits er ruimte is uiteraard).

Daarnaast hebben we nog steeds het volgende verzoek aan iedereen:

  • maak een reservering zoveel mogelijk aansluitend aan een andere reservering (voor of na jou).

Dit zorgt voor een efficiëntere reservering van de banen. Mogelijk moet je dan een beetje schuiven in de tijd of wisselen van een baan, maar dit helpt in het reduceren van de wachttijden voor andere spelers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.