Online reserveren van banen

Het wordt weer drukker op de banen, dat is met het mooie weer begrijpelijk en fijn. Maar daarbij doen we wel een oproep aan iedereen.

Helaas zien we regelmatig dat banen worden gereserveerd waarbij tussen de reserveringen (bewust) gaten vallen. Dat willen we zo veel mogelijk voorkomen om de banen zo efficiënt mogelijk en door zoveel mogelijk leden te gebruiken.

Daarom een verzoek aan iedereen: maak een reservering zoveel mogelijk aansluitend aan een andere reservering (voor of na jou).

Mogelijk moet je dan een beetje schuiven in de tijd of wisselen van een baan.

Mochten er te veel gaten vallen, dan bestaat de mogelijkheid dat jouw reservering wordt verschoven om het gevallen gat op te vullen. Voorkom dit en zorg daarom zelf voor een efficiënte reservering van de banen. We vertrouwen weer op ieders medewerking!

Voor de volledigheid hierbij nog een keer de instructie hoe een baan online gereserveerd kan worden.

Online reserveren
Wat moet je weten over het online reserveren van een tennisbaan?

  • Online reserveren kan via de KNLTB ClubApp. Een instructie om deze te downloaden staat hier. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je in de App een nieuw wachtwoord aanvragen.
  • Nadat je bent ingelogd op de ClubApp kun je op tabblad ‘Baan reserveren” en dan kom je in het online reserveringssysteem.
  • Het is enkel mogelijk om een baan voor diezelfde dag en de volgende te reserveren. Dus een baan voor woensdag kun je vanaf dinsdag 0.01 reserveren. Om een dag later te reserveren klik je op het kalndericoontje in de bovenhoek.
  • Bij het maken van de online reservering kies je jouw medespeler(s).
  • Vervolgens zul je jouw reservering 5 minuten vóór aanvang van de gekozen tijd moeten bevestigen via het Afhangbord in de hal van de kantine.
  • Per dag kun je één reservering online maken. Mocht je na het spelen nogmaals willen tennissen, dan kun je wel een boeking via het Afhangbord maken (mits er ruimte is uiteraard).
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.