Verlenging Corona maatregelen

De Corona-Maatregelen die gelden vanaf dinsdag 15 december blijven (in ieder geval) gelden tot en met 9 februari. Wat betekent dit voor de tennissport?

 

  • Voor jeugd tot en met 17 verandert niets; zij mogen blijven trainen en in groepsverband blijven tennissen.
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt vanaf morgen (15 december): er mag alleen nog worden gesingeld. Dus geen wedstrijden of vrij tennis met 4 personen. Trainingen gaan in aangepaste vorm door.

Lees hier de officiële berichtgeving vanuit de KNLTB.

Recreatief tennis en competities

  • Recreatief tennissen blijft toegestaan, maar alleen in single. Per baan zijn maximaal 2 personen/senioren toegestaan, waarbij senioren de vereiste 1,5 meter afstand moeten houden. Wees hier continue alert op, ook tijdens de wisseling van speelhelft.
  • Reserveer altijd vooraf een baan en ga na het spelen naar huis.
  • Jeugdleden (t/m 17 jaar) mogen onderling wel wedstrijden spelen en met 4 personen op een baan spelen.

Training
De jeugdtrainingen zijn niet onderbroken geweest en de seniorentraining zal vanaf donderdag 19 november weer worden opgepakt. Meer informatie volgt via de trainers.

Kantine, terras en kleed- en doucheruimten
De kantine en de kleed- en doucheruimten blijven voorlopig gesloten. Geplande bardiensten hoeven uiteraard niet te worden gedraaid. Gebruik van het terras is niet toegestaan. Dus ook geen drankje samen na het tennissen. Het is de bedoeling dat je na het tennissen direct naar huis gaat.

Mondkapje (vanaf 1 december)
M.i.v. 1 december is iedereen vanaf 13 jaar verplicht om in de binnenruimte van het clubhuis een mondkapje te dragen.

Tot slot
We doen een groot beroep op ieders verantwoordelijkheid om op een toegestane en veilige manier ons park en de banen te betreden. Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. Houd altijd 1,5 meter afstand, ook als je moet wachten om een baanreservering te bevestigen, was regelmatig je handen, etc.

De verwachting is dat handhaving en controle veel strenger worden; laten we er met z’n allen voor zorgen dat het park van VLTC open mag blijven zodat iedereen kan blijven tennissen.

Bedankt en blijf gezond!

Met sportieve groet,
Bestuur VLTC

 

We vertrouwen wederom op ieders medewerking. Blijf gezond en houd vol.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.