KNLTB wintercompetitie 2021-2022

Klinkt vreemd natuurlijk, nu al praten over de KNLTB wintercompetitie, maar het ziet er naar uit dat die wel georganiseerd gaat worden. En om op tijd het speelschema daarvoor klaar te hebben moet er op tijd worden ingeschreven als je daar aan mee wilt doen. En met de vakantieperiode voor de deur moeten we deze info dus ook tijdig publiceren zodat je daar over na kunt denken.

De KNLTB wintercompetitie is een externe (outdoor) competitie die in de winterperiode wordt gespeeld. Kan dat wel in de winter? Jazeker dat gaat zelfs heel goed, uit de praktijk blijkt dat er in die periode maar weinig wedstrijden niet kunnen worden gespeeld.

De speeldata liggen in de maanden november, december 2021 en januari 2022. De exacte vind je als je HIER op klikt. Je speelt in 7 speelrondes dus zowel ‘uit’ als ‘thuis’ . De dagen waarop gespeeld worden zijn de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In de meeste gevallen worden uitsluitend dubbelpartijen gespeeld maar op de zondag kan er ook gesingeld worden. Er kan ingeschreven worden voor deelname in diverse categorieΓ«n. Welke dat zijn vind je HIER, het schema is duidelijk genoeg om je categorie te kunnen bepalen. Zie je het competitiespelen nog niet helemaal zitten dan is er ook de zogenaamde starterscompetitie. Deze is bedoeld voor beginnende spelers in de speelsterkte 8 of 9 die competitiespelen wel eens uit willen proberen. Op een dag worden er daarbij maar 2 dubbels gespeeld en de samenstelling van een team is divers. Zowel dames als heren speler met en door elkaar. Je begrijpt dat hierbij de gezelligheid voorop staat en je doet de nodige ervaring op. Aan het meedoen aan een competitie zijn wel kosten verbonden. Zowel voor de reguliere competitie als voor de starterscompetitie vragen wij een bijdrage van 100 euro per team.

Zijn we duidelijk genoeg met deze info en wil je met een team meeedoen? Klik dan op deze link en je vind het inschrijfformulier. Uiterlijk 29 augustus moet dat bij ons binnen zijn.

En zij we niet helemaal duidelijk en heb je nog vragen? Mail dan naar competitie@vltcveldhoven.nl

MAAR EERST?? —> GENIET VAN DE ZOMER

 

TC.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.