KNLTB voorjaarscompetitie 2022

Er kan weer ingeschreven worden voor deelname aan de KNLTB voorjaarscompetitie 2022.

Ja dat kan wel maar het is op dit moment nog niet zo zeker of de competitie daadwerkelijk kan worden gespeeld. We zullen af moeten wachten hoe COVID-19 zich weer gaat uiten. We moeten dus een slag om de arm houden. Maar we hebben hoop dat het in 2022 wel mogelijk wordt en moeten voor de competitie de voorbereidingen beginnen om op tijd een schema klaar te hebben.

De dagen waarop deze competitie wordt gespeeld lees je verder via deze link.

Op het inschrijfformulier staan alle categorieën vermeld met nadere uitleg wat met de categorie wordt bedoeld. Iedereen kan individueel inschrijven maar als team kan natuurlijk ook. Voorwaarde is wel dat degene die namens het team inschrijft ook daarvoor verantwoordelijk is en alle consequenties daarvan aanvaardt. Ben je, of iemand van je team, van plan om ook bij een andere vereniging competitie te spelen meldt dat dan a.u.b.

Zoals steeds zal ook dit keer de vrijdagavond wel een drukbezette avond gaan worden. Dat hebben ze bij de KNLTB inmiddels ook ondervonden en daarom is bepaald dat er op de vrijdagavond om de week wordt gespeeld. De ene week spelen de gemengde teams en de andere week de dames/herenteams. Die spelen dan geen 7 maar 5 wedstrijden. Ook in 2022 wordt er weer gespeeld wordt om 2 gewonnen sets, met een wedstrijdtiebreak bij een eventuele derde set.

Indien het schema het toelaat stellen we per thuisspelend team 2 banen ter beschikking. We handhaven op de zaterdag wel de begintijd van 13.00 uur, in overleg is een vroegere begintijd bespreekbaar.

Je hebt nog tijd om je aan te melden voor de voorjaarscompetitie maar jullie aanmelding moet wel uiterlijk 10 december bij ons binnen zijn. Dat kan via het formulier dat je met onderstaande link kunt bereiken. Op ons adres competitie@vltcveldhoven.nl kun je terecht voor vragen of nadere informatie.

Aan deelname aan deze competitie zijn nu eenmaal kosten verbonden. Wij vragen aan onze teams een bijdrage en die is al jarenlang op hetzelfde niveau gebleven. Ook wij hebben te maken met kostenverhogingen en daarom hebben we de bijdrage verhoogd naar 105 euro per team. Voor de teams die op vrijdagavond geen 7 maar 5 wedstrijden spelen bedraagt de bijdrage 80 euro per team.

Graag vragen we nogmaals aandacht voor de zogenaamde 8/9 competitie. Dit is een competitie voor spelers met de sterkte 8 of 9 die op een leuke recreatieve manier kennis kunnen en willen maken met het competitiespelen. Gezelligheid staat voorop. Er worden daarbij 2 dubbels gespeeld en de samenstelling per team is divers en maakt niets uit. De speeldagen zijn zoals steeds op donderdagavond en zondagmiddag, maar nieuw is nu dat dit nu ook kan op de vrijdagavond. Let wel, ook voor het spelen in deze competitie vragen we een bijdrage zoals hiervoor is genoemd. Inschrijven is ook via onderstaand formulier mogelijk. We zien er naar uit.

Je vindt hier het inschrijfformulier 

De TC

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.