KNLTB voorjaarscompetitie 2020

Er kan weer ingeschreven worden voor deelname aan de voorjaarscompetitie 2020. Inschrijven gaat via dit on-line inschrijfformulier.

De speeldagen van de voorjaarscompetitie liggen vast en je kunt die nagaan als je HIER klikt.

Op het inschrijfformulier staan ook alle categorieën vermeld met nadere uitleg wat met de categorie wordt bedoeld. Inschrijven kan tot 10 december.

Iedereen kan individueel inschrijven maar als team kan natuurlijk ook. Voorwaarde is wel dat degene die namens het team inschrijft ook daarvoor verantwoordelijk is en alle consequenties daarvan aanvaardt. Zoals steeds zal ook dit keer de vrijdagavond wel een drukbezette avond gaan worden. Als we op alle 10 banen spelen is er voor 14 teams gelegenheid om deel te nemen. We verwachten dit keer dat er dat wel eens meer zouden kunnen zijn. We zullen eerst het aantal inschrijvingen afwachten en, indien meer dan 14, in de TC overleggen over een plan van aanpak en eventueel de aanvoerders van de teams daarbij betrekken. De volgorde van aanschrijving is dus niet bepalend. Wat helaas ontbreekt is de informatie in welke klasse jouw team kan worden ingedeeld. Dat wordt dus pas bekend als wij concreet de teams aanmelden voor de competitie. Teams zijn soms van mening dat zij in een te hoge of te lage klasse worden ingedeeld. Als vereniging hebben wij daar geen invloed op. Eerst in januari 2020 kunnen wij nagaan in welke klasse jouw team wordt ingedeeld. Dat zullen wij bekend maken en dan heb je de mogelijkheid om aan te geven of je in een hogere of misschien wel in een lagere klasse ingedeeld wilt worden.

Heel graag willen jullie ook nog eens attenderen op de competitie voor spelers met de sterkte 8 of 9. Sommigen willen wel aan de competitie meedoen maar zien er nog een beetje tegenop. Voor hen is deelname aan de 8/9 competitie wellicht een optie. Meer informatie lees je als je HIER klikt.

Je hebt nog alle tijd om je aan te melden voor de voorjaarscompetitie maar het formulier moet wel uiterlijk 10 december bij ons binnen zijn. Een team kan tot 1 februari 2020 zonder probleem worden teruggenomen. Na deze datum kan dat ook, maar dan hangt er wel een boete aan vast. Aan deelname aan de competitie zijn kosten verbonden. Ondanks eerdere berichten handhaven we ook in 2020 de bijdrage op 100 euro per team.

Iets niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Mail dan naar competitie@vltcveldhoven.nl

De TC

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.