Kampioenen KNLTB voorjaarscompetitie 2019

Het zit er weer op. Na menig verbeten strijd zijn op 6 juni de laatste wedstrijden van de voorjaarscompetitie gespeeld. We mogen niet klagen, er hoefde wegens weersomstandigheden geen wedstrijden worden verzet of worden ingehaald. Het zat ons dus mee. We hebben het best goed gedaan deze competitie. De volgende teams mogen we feliciteren met hun kampioenschap:

  • Op de laatste speeldag speelde in de donderdagavondcompetitie ons eerste gemengddubbelteam tegen de directe concurrent. Het werd uiteindelijk een gelijkspel 2 – 2 maar dat was voor VLTC voldoende op de eerste plaats te behouden. Wij feliciteren Paul Dillen, Karin van Herk, Edwin Buijl en natuurlijk aanvoerder en steunende kracht Angelique Dillen. Proficiat met dit resultaat.
  • Op donderdagmorgen werd het derde damesdubbelteam. Op de laatste speeldag hoefden zij niet te spelen, dus werden de koffers maar gauw gepakt en hup, vliegen naar de zon. Zij stonden 2 punten vóór op de nummer 2 en die speelden op 6 juni tegen een lager geplaatste tegenstander. Die zouden wel twee puntjes halen en dan stonden ze gelijk met VLTC maar hadden de onderlinge wedstrijd tegen ons team met 3-1 gewonnen. Kat in het bakje zou je zeggen voor dat andere team! Mooi niet dus! De nummer 2 verliest de laatste wedstrijd met 1 – 3 en daardoor blijft VLTC 1 puntje voor op de rest. Toch kampioen dus! Het team bestond uit Els Berkers, Esther Verhagen, Carien Schmeink, Esther van de Ven en natuurlijk hun stimulerende captain Tonnie van der Vleut. Leuk toch dames en gefeliciteerd. De nodige puntjes werden uiteraard in de andere 5 wedstrijden behaald. Klasse!
  • Vrijdagavond is het gemengddubbel 35+ team kampioen geworden; ons eerste team komt daar uit in de hoofdklasse en werden na diverse enerverende wedstrijden kampioen. Nicole Wassercordt, Gaby Klootwijk, Inge van der Weide, Wendy Kuijper, Steven Kuijpers, Mark Koehorst en natuurlijk captain Rob Willems vormden het team. Allemaal van harte gefeliciteerd met dit fraai resultaat.
  • Vrijdagavond is ook het damesteam in de hoofdklasse kampioen geworden. Het team bestaat uit Imca Janssens, Jolanda Kox, Miranda Staals, Jet Vosters, Ans Velema en natuurlijk aanvoerder Rinette de Wert. Chapeau dames!
  • Het eerste herenteam op de maandagmiddag werd ook dit jaar weer kampioen. Het begint er zowaar op te lijken dat ze er patent op hebben. Jacques van Hees, Rob Keijser, Frank Kox, Jos Bierings, Martijn van Maasakkers, Wil Peeters werden steevast aangespoord en aangevoerd door hun captain Ger Hendriks. Gefeliciteerd heren en weer op naar volgend jaar!
  • Damesteam op dinsdagmorgen! Cindy Gudden, Conny Sanders, Karin Prinsen, Lisanne Verberne werden aangevuld met Dingena Berkvens en Jennifer de Bont en streden zich naar de eerste positie en zij werden daarbij gestuurd door hun captain Daniëlle Pardoel. Gefeliciteerd allemaal!

Op de site van de KNLTB kan iedere team zijn eigen resultaat makkelijk terugvinden maar het totaaloverzicht vind je te zijner tijd hier op onze eigen site of in de komende nieuwsbrief. Ons team competitieleiders dankt iedereen want jullie hebben het ons niet moeilijk gemaakt (misschien hier en daar dan een beetje). We zien de meeste van jullie terug in de KNLTB najaarscompetitie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.