KNLTB TENNIS voorjaarscompetitie 2024

Nog met de winter in het vooruitzicht gaan we jullie al informeren over de KNLTB-voorjaarscompetitie 2024. Voor alle duidelijkheid, dit gaat over de tenniscompetitie. Informatie over de padelcompetitie volgt wat later.
Goed dan, de voorjaarscompetitie 2024 waar menigeen naar uitkijkt. Lijkt natuurlijk nog erg ver weg maar in de aanloop daarnaar moet er heel wat werk worden verzet. Dat begint dus met het aanmelden van teams die daar aan deel willen nemen. Iedereen kan zich daarvoor aanmelden maar als je deel uitmaakt van een team kan een aanvoerder dat ook voor het hele team doen.

De data waarop wordt gespeeld vind je HIER op deze link. Daar zie je dus dat er weer 7 speelweken zijn maar dat de competitie op de vrijdagavond om de week wordt gespeeld, dus dat zijn maar 5 speeldagen. de ene week het gemengddubbel en de 8/9 en op de andere week de dames/herendubbel. De categorieën waar je aan mee kunt doen zijn te vinden op het inschrijfformulier, klik daarvoor op het veld SELECTEER DE COMPETITIE en je ziet alle categorieen. Vind je de reguliere competitie een stapje te ver? Denk dan aan de competitie voor spelers in de sterkte 8 en 9. Hier gaat het niet direct om prestaties maar staat vooral kennismaking en plezier voorop.
Kosten voor deelname aan de competitie bedraagt € 110.00 per team en voor de deelname op vrijdagavond is dat € 85.00 per team. Kosten deelname 8/9 competitie is naar rato. Het inschrijfformulier vind je hier op de LINK en de aanmeldingen zien wij uiterlijk 10 december 2023 tegemoet. Voor meer info of eventuele vragen graag mailen naar adres competitie@vltcveldhoven.nl

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.