Kampioenen in de KNLTB-winteroutdoorcompetitie

Het zit er weer op. Alle wedstrijden in de wintercompetitie zijn gespeeld. Zeg nou eerlijk, echt winterweer is het nog niet geweest en daardoor zijn alle wedstrijden doorgegaan en hoefde er niet één te worden uitgesteld. En we kunnen er weer wat kampioenen bijschrijven. Ons herenteam stond 1 punt los van de directe belager maar die had in de laatste wedstrijd een iets makkelijker tegenstander. Ons team moest dus vol aan de bak. En hoe, ze hebben de eer aan zichzelf gehouden en ook de laatste wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. Maar spannend was het wel en dat was in de handen van Cees, Jac, Ad, Wim H, Wim S, Jeroen en natuurlijk hun steunende captain, Martien. Mannen, van harte gefeliciteerd.

  

Ons eerste gemengddubbelteam stond ook bovenaan en speelde zowaar een heuse kampioenswedstrijd tegen de nummer 2. Dus was het er op of er onder. Omdat ons team 1 punt voor stond was een gelijk spel meer dan voldoende. Maar dat lieten ze niet gebeuren. Jacqueline, Winny, Monique, José, Patrick en captain René zorgden voor een 3-1 overwinning en dus kampioen. Hulde en de bloemen ook voor jullie en van harte gefeliciteerd.

Het damesteam op donderdagmorgen werd derde in een volledige competitie, het gemengddubbelteam van Jolanda eindigde op de 7e plaats maar wel in een hogere klasse en het team met captain Mariëlle speelde ook in de 2e klasse behaalde daar ook de 7e plaats, toch goed gedaan!

Iedereen heeft met plezier gespeeld dus het is ook in de winterperiode heel goed mogelijk en we kijken uit en hopen op een wat grotere deelname in het winterseizoen 2020 – 2021.

de TC

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.