Kampioenen in de competitie

De KNLTB competitie, 2021 is zo’n beetje bezig aan de laatste speelronde. Diverse uitgestelde wedstrijden moeten nog worden ingehaald. Wel hebben  we al een tweetal kampioenen gehuldigd. Op zaterdag speelde ons eerste team in het gemengd 17+. Team stond onder de bezielende leiding van captain Vesna Leuverink. Op de haar bekende manier stuurde zij de teamleden Daniëlle Verbakel, Marian Webster, Guiseppe Laterza, Rilpho en Floriaan Donker aan en wist ze het team naar de eerste plaats te loodsen. Ze zagen het zelf al aankomen en hadden de kampioensbeker alvast aangeschaft. Een bloementje van VLTC en onze felicitaties horen daar uiteraard ook bij.

Herendubbel 1 speelde op de vrijdagavond. Vrijwel de hele competitie voelden zij de hete adem van de achtervolgers in de nek en op de slotavond moest zelfs tegen de nummer 2 aangetreden worden en dat nog wel in het hol van de leeuw. Het werd dus erop of eronder. VLTC had 1 puntje voordeel en dat wist het team met een zwaarbevochten gelijkspel ook te behouden. Onze felicitaties zijn voor teamcaptain Martien Heeren en de overige spelers Cees Klep, Ad Staals, Jeroen Langermans, Wim Heeren, Wim Sanders en Jac Moonen. Ook dit team mocht onze gelukwensen en een bloemetje in ontvangst nemen.

Als alle wedstrijden gespeeld zijn en de eindstanden  bekend, zullen we jullie nader berichten over de behaalde resultaten. Enkele teams maken zich inmiddels alweer op voor de KNLTB winteroutdoorcompetitie 2021 – 2022 die over een tweetal weken gaat beginnen. En daarnaast gaat de aanmelding voor deelname aan de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 binnenkort open. Hou onze website dus in de gaten want daar vinden jullie hierover de nodige  informatie.

De TC.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.