Jeugdkamp – 8 en 9 september

Zoals beloofd komt er dit jaar weer een kamp. Op 8 en 9 september gaan we naar een nog geheime locatie om daar 2 fantastische dagen met elkaar te hebben.

Zaterdag 8 september vertrekken rond we om 15.00 uur per fiets naar de kamplocatie. Volg wel onderweg de aanwijzingen anders wordt het een erg lange tocht!

Kids die Rood en Oranje spelen slapen binnen. De Groene en Gele kids mogen in een tentje slapen. Tent en slaapspullen moet je wel zelf meenemen. Vervolgens maken we ons op voor de BBQ en dan een .…….. spannende avondactiviteit. Uiteraard is er een kampvuur!

Na een zeer waarschijnlijke korte nacht is er een ontbijt en gaan we een leuke activiteit doen om vervolgens je tent en slaapspullen in te pakken zodat we rond 12.00 uur weer op de fiets richting VLTC gaan.

Kosten van dit alles, inclusief een super de luxe overnachting en all-inclusive verblijf bedragen €17,50 per deelnemer. Over te maken op NL14 RBRB0706276957 t.n.v. Jeugdcommissie VLTC met omschrijving ‘Jeugdkamp en naam deelnemer’.

Natuurlijk heb je zin om mee te gaan. Schrijf dus snel in via jeugdcommissie@vltcveldhoven.nl

Vermeld de volgende gegevens in de e-mail: naam, leeftijd, speelkleur, e-mailadres, dieetwensen, telefoonnummer, dieetwensen en eventuele opmerkingen. De aanmelding moet altijd gebeuren door een ouder. Geef daarbij ook aan of de ouder eventueel als begeleider wil meegaan tijdens de fietstocht.

Inschrijven kan tot 17 juni! Let op: de inschrijving is definitief als betaling is voldaan!

Wij hebben er zin in!

Sander – Charl  – Mariëlle – Monique – Nadia – Mitchel – Nico – Steven

 

PS. We geven een paar hints over de locatie:

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.