Jeugdactiviteiten

goofy_tennis_jeugd[1]Onze Jeugdcommissie organiseert jaarlijks een aantal leuke activiteiten voor onze jeugdleden.

Kijk in de activiteitenkalender naar de jeugdactiviteiten of vraag bij de trainer of jeugdcommissie wat zij voor jou in petto hebben.

  • Jaarlijks in maart vindt bij VLTC de strijd om de Veldhovense Jeugd Tennis Cup (voorheen: Gerard Smits Cup) plaats. Een selectie van 8 spelers van de Veldhovense verenigingen VLTC, Metzpoint, De Hogt, De Korrel en David Lloyd spelen om een wisselbeker. Zie ook hieronder.
  • In juni wordt een Rood-Oranje toernooi georganiseerd. Dit is een open toernooi waarvoor dus spelers van alle verenigingen mogen inschrijven. Beroemd is de tombola die aan het eind van de dag wordt gehouden.
  • In september van ieder jaar vinden de Veldhovense Jeugd Kampioenschappen (VJK) bij VLTC plaats. Deelnemers moeten lid zijn van 1 van de Veldhovense tennisverenigingen. Dit toernooi wordt door een aparte commissie georganiseerd (de VJK commissie).
  • In november vindt een uitwisselingstoernooi plaats tussen de tennisverenigingen VLTC, Metzpoint en Eresloch (uit Eersel). In 2012 is dit toernooi bij VLTC gehouden, in 2013 zijn we te gast bij Eresloch in Eersel. Zo vindt het toernooi bij toerbeurt bij een andere vereniging plaats.
  • Tijdens/rondom de Sinterklaastijd is er ook een leuke activiteit.
  • In december houden wij het Oliebollen-Lichtjes toernooi, een leuke activiteit die ’s avonds plaatsvindt.

De Jeugdcommissie heeft in een aantal slides samengevat wat ze doen, welke competities voor de jeugd worden aangeboden en welke overige activiteiten worden georganiseerd. Klik hier om deze te lezen (versie 2016).

Veldhovense Jeugd Tennis Cup (voorheen: Gerard Smits Cup)

Winnaars Gerard Smits Cup 2013

Winnaars Gerard Smits Cup 2013

Jaarlijks wordt op een zondag in maart bij VLTC op sportpark De Korze gestreden om de Veldhovense Jeugd Tennis Cup.
De clubkampioenen in de leeftijd categorie t/m 14 en t/m 17 van de Veldhovense tennisverenigingen De Hogt, de Korrel, Metzpoint, David Lloyd en VLTC strijden dan tegen elkaar.

Winnaars van de Veldhovense Jeugd Tennis Cup / Gerard Smits Cup:

2011: de Hogt
2012: Metzpoint
2013: VLTC

Reacties zijn gesloten.