Jeugd Tennis Totaal lidmaatschap

Sinds september 2017 biedt VLTC het Tennis Totaal lidmaatschap voor de jeugd aan. Dat is een totaallidmaatschap waar lidmaatschap, training, activiteiten, clubshirt en wedstrijden zijn inbegrepen. Bekijk de voordelen hiervan in onderstaand filmpje.

 

 

 

Wat zit er in het Jeugd Totaal lidmaatschap en wat is het kostenplaatje?
Het principe is: alle jeugd die traint maakt vanaf september 2017 gebruik van het Jeugd Totaal lidmaatschap. Jeugd is iedereen tot en met 17 jaar.

Binnen het Jeugd Totaal lidmaatschap bieden we twee varianten aan*:

Jeugd Totaal lidmaatschap Basis (met 1x training) Jeugd Totaal lidmaatschap Plus (met flex training)
Voor alle jeugd: rood, oranje, groen en geel

 • Lidmaatschap van VLTC, waarmee ieder lid zo vaak kan tennissen als hij / zij zelf wilt;
 • 1 x per week training op de banen van VLTC (zomer en winter), 35 weken in totaal
 • De KNLTB competitie of de World Tour competitie
 • Interne toernooien, zoals het Rood-Oranje toernooi
 • Clubkampioenschappen
 • Deelname aan de Veldhovense Jeugdkampioenschappen (VJK)
 • Het VLTC clubshirt, dat je verplicht bent te dragen tijdens competities en toernooien
 • Alle andere leuke activiteiten die de Jeugdcommissie organiseert, zoals het Winter Wollen Wanten Toernooi.
Voor de jeugd in oranje*, groen en geel

 • Lidmaatschap van VLTC, waarmee ieder lid zo vaak kan tennissen als hij / zij zelf wilt;
 • Flextennis training op de banen van VLTC (zomer en winter), 1, 2 of 3 keer per week trainen gedurende 35 weken per jaar
 • De KNLTB competitie of de World Tour competitie
 • Interne toernooien, zoals het Rood-Oranje toernooi
 • Clubkampioenschappen
 • Deelname aan de Veldhovense Jeugdkampioenschappen (VJK)
 • Het VLTC clubshirt, dat je verplicht bent te dragen tijdens competities en toernooien
 • Alle andere leuke activiteiten die de Jeugdcommissie organiseert, zoals het Winter Wollen Wanten Toernooi.

* De flextraining voor oranje wordt alleen aangeboden bij voldoende belangstelling.

Kosten: € 157,50 per halfjaar (all-in) Kosten: € 190 per halfjaar (all-in)

* Naast het pakket Basis en het pakket Plus bieden we sinds seizoen 2019/2020 ook een pakket Pro aan. Dit is een Jeugd Totaal Lidmaatschap met selectietraining. Jeugdleden die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen hiervoor een uitnodiging van de trainer / Jeugdcommissie.

De hiervoor genoemde bedragen zijn in ieder geval van toepassing voor het jaar 2020/2021.

Voor wie?
We hebben het Jeugd Totaal lidmaatschap samengesteld voor alle jeugdleden, dus van rood tot en met geel. Het Jeugd Totaal lidmaatschap is er voor elk jeugdlid dat traint.

Training
Een belangrijk onderdeel van het Jeugd Totaal lidmaatschap vormt uiteraard de training. Het is daarom belangrijk dat je je aanmeldt voor de training. Zodra het weer mogelijk is om in te schrijven, ontvang je hierover een mail.

Omdat het Jeugd Totaal lidmaatschap gelijk loopt aan het schooljaar, hoef je maar een keer per jaar in te schrijven voor de trainingen. De inschrijving geldt dan voor de periode van september tot en met augustus.

Bij de inschrijving maak je een keuze:

 • Flex tennis, dus 1, 2 of 3 keer per week trainen (gedurende 35 weken). Hiermee kies je dan voor het Jeugd Totaal lidmaatschap Plus; of
 • Basis training, dus 1 keer per week trainen (gedurende 35 weken). Hiermee kies je dan voor het Jeugd Totaal lidmaatschap Basis.

Betaling
In bovengenoemde bedragen is de subsidie die VLTC voor de training van ieder jeugdlid verstrekt al verwerkt. Het lidmaatschapsbedrag wordt in twee termijnen geïncasseerd (eerste termijn in september/oktober en tweede termijn in maart/april).

Lidmaatschap vereniging
Het Jeugd Totaal lidmaatschap loopt van september tot en met augustus van het jaar daarna. Hiermee loopt het lidmaatschapsjaar gelijk aan het schooljaar. Klik hier voor het inschrijfformulier. Tussentijds aanmelden is uiteraard mogelijk. Het lidmaatschapsgeld zal dan naar rato worden verrekend.

Het opzeggen van het lidmaatschap – wat wij uiteraard niet hopen – kan door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@vltcveldhoven.nl. Opzeggen van het jeugdtotaallidmaatschap moet uiterlijk op 31 juli gebeuren. De opzegging geldt dan met ingang van 1 september van dat jaar.

Clubshirt
Het VLTC clubshirt zit inbegrepen in de prijs van het totaal lidmaatschap. VLTC heeft met Sporthuis Olympia afspraken gemaakt over de bestellingen en betalingen van het clubshirt.

Ben je toe aan een nieuw clubshirt? Ga dan naar Sporthuis Olympia, kies het shirt dat je wilt hebben en geef de juiste maat door. Neem jouw KNLTB clubpas mee, zodat Sporthuis Olympia jouw gegevens kan opschrijven en aan VLTC kan doorgeven.

Zodra het shirt binnen is, krijg je een seintje van Sporthuis Olympia en kun je het shirt ophalen.

Als je namens VLTC meedoet aan de competitie of aan toernooien, ben je verplicht het clubshirt te dragen (net als bij hockey en voetbal).

Vragen of meer weten?
Aarzel dan niet en neem contact op met de jeugdcommissie! Spreek ze aan bij een van de activiteiten of stel de vragen per e-mail (jc@vltcveldhoven.nl).

Laatste update: 13 februari 2021.

Reacties zijn gesloten.