Jeugd: Maak Kennis Met Tennis – Tennisclinics

Op vrijdag 12 en zaterdag 20 maart organiseren wij voor alle basisschoolkinderen een super ‘vette’ Maak Kennis Met Tennis Tennisclinic.

Wil jij op een leuke, sportieve en actieve manier kennismaken met de tennissport?
Schrijf je dan in voor één van de Maak Kennis Met Tennis Tennisclinics. Deelnemen aan deze onvergetelijke Tennisclinic is helemaal gratis!

Iedereen kan meedoen!

In Nederland tennissen maar liefst 95.000 kids. Dat is natuurlijk niet voor niets. Tennis is namelijk een enorme gave sport. Maar niet alleen dat. Tennis is ook super gezellig, je kunt het spelen waar en wanneer jij wilt, het is uitdagend en het is ook nog eens de gezondste sport! Of je nou een jongen of meisje bent, groot of klein, blond of donker, tennis is er voor iedereen. Het leuke aan tennis is dat je steeds weer nieuwe kinderen ontmoet. En hoe graag je ook wilt winnen, na afloop geef je elkaar altijd een hand (in Coronatijd even niet, dan doen we high five met rackets).

Ben jij benieuwd hoe een MKMT clinic eruit ziet? Kijk dan snel hier.

Wil jij graag meedoen met de Maak Kennis Met Tennis Clinic van 12 maart (van 18:15 tot 19:30 uur) of 20 maart (van 15:00 tot 16:15 uur) of misschien wel allebei? Schrijf je dan hier in.

Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Heb je vragen? Stel ze aan de jeugdcommissie van VLTC via jc@vltcveldhoven.nl.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.