Interne wintercompetitie ’23/’24

De gezellige interne wintercompetitie is er ook dit jaar weer! En hiervoor kun je je vanaf nu inschrijven. Je schrijft in met een vaste partner en kunt meedoen met gemengd dubbel, heren dubbel en / of dames dubbel. Doe jij ook mee? Inschrijven kan tot en met 24 september via toernooi.nl.

Speelperiode en tijden

De competitie start op 3 oktober en bestaat uit 2 delen; oktober-december 2023 en januari-april 2024. De indeling van deel 2 wordt gebaseerd op de resultaten van deel 1.

Er wordt gespeeld op vaste dagen:

  • Gemengd dubbel op dinsdag
  • Heren dubbel op woensdag
  • Dames dubbel op donderdag

Je kunt deelnemen aan twee categorieen. Hoe vaak je speelt is onder meer afhankelijk van het aantal inschrijvingen per categorie.

De wedstrijden duren 60 min incl. inspelen en starten om 19.00 uur, 20.00 uur of 21.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 24 september via toernooi.nl. Beide partners moeten zelf inschrijven. Als we van een koppel slechts 1 inschrijving ontvangen, dan wordt de inschrijving geannuleerd: vanwege de AVG mogen wij niet meer de gegevens van de partner opzoeken.

Je hoeft overigens maar één keer in te schrijven; je doet automatisch mee aan beide delen van de competitie.

Bij de inschrijving kun je geen verhinderingen doorgeven. Als een geplande wedstrijd niet door kan gaan, zal je deze zelf moeten herplannen. Als standaard wordt uitgeweken naar de vrijdagavond. Hiervoor worden ook banen gereserveerd.

Kortom, zoek een maat en schrijf je in. Je hebt tot en met 24 september de tijd.

Vragen? Stuur een mailtje naar wintertennis@vltcveldhoven.nl.

Veel plezier,
Frans Bergmans en Jan Bos

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.