Inschrijving najaarscompetitie tennis en padel geopend

Beste VLTC-er,

Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is zijn de voorbereidingen alweer gestart voor de najaarscompetitie. Je kunt je vanaf heden inschrijven voor zowel tennis als padel. Inschrijven kan tot uiterlijk 29 mei 2024 en het formulier vind je via de link: www.vltcveldhoven.nl/inschrijfformulier-najaarscompetitie-2024

Tennis

In de najaarscompetitie wordt op 5 speeldagen getennist. De speeldata vind je via deze link. Het competitieaanbod is zeer divers en het aanbod vind je op het inschrijfformulier. Er is een aantal wijzigingen, waarvan de meest relevante is dat er op zaterdag een DD35+ en GD35+ is toegevoegd. Deze zijn ook opgenomen in het inschrijfformulier.

Een belangrijke wijziging ten opzichte van voorgaande jaren is dat er met ingang van dit jaar in de najaarscompetitie om promotie/degradatie wordt gespeeld. Hierdoor wordt het uitdagender om aan de competitie mee te doen, want het blijft tot het laatste moment spannend. Alle wedstrijden zijn van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen. Zo wil de KNLTB ervoor zorgen dat competitie spelen nog leuker wordt.

Nog steeds is de najaarscompetitie een gewilde aangelegenheid. Het is uitdagend, je wordt er beter van en het is meestal erg gezellig. Anders dan de voorjaarscompetitie wordt er in de najaarscompetitie op de vrijdagavond niet om de week gespeeld, vanwege de beperkte periode waarin de najaarscompetitie wordt gespeeld. Dit betekent wederom dat er op de vrijdagavond plaats is voor 12 teams. Bij overschrijding van dit aantal zullen we noodgedwongen dus weer tot loting over moeten gaan.

Padel

Liever meedoen met de padelcompetitie? Dat kan ook. In de najaarscompetitie wordt op 5 speeldagen gepadeld. De speeldata vind je via deze link. Bij padel wordt er gespeeld op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor de dames is er ook een aparte damescompetitie. Alle padelcompetities worden gespeeld om promotie/degradatie. Het totale competitieaanbod vind je op het inschrijfformulier.

Wil je iets meer weten of zijn wij niet helemaal duidelijk? Stuur dan gerust een mailtje naar competitie@vltcveldhoven.nl.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.