INSCHRIJVEN VOORJAARS/ZOMERTRAINING 2023

Voor iedereen die lid is van VLTC en boven de 18 jaar of ouder is, kan zich nu inschrijven voor de voorjaarstraining/zomertraining. Inschrijven kan HIER

Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij VLTC zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. De lessen worden verzorgd door de professionele en ervaren trainers van YouSports die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

Groepstrainingen
Lekker aan je tennisspel werken in een gezellige groep mensen van vergelijkbaar niveau dit kan in door in groepen van 4 of 8 personen te trainen. Een training duurt 60 minuten en is te volgen op maandag t/m donderdag van 19:00 – 22:00 uur. Vrijdagavond is i.v.m. de drukbezette competitie niet mogelijk. In overleg is overdag ook mogelijk mits voldoende animo.

Privétrainingen
Wanneer je op zoek bent naar meer individuele aandacht, heel specifiek wilt werken aan bepaalde aspecten van je spel of gewoon graag nog sneller beter wilt worden, dan kun je kiezen voor privétrainingen. Een privétraining kan worden gevolgd door maximaal 2 personen.

Betaling

De lestarieven staan op het inschrijfformulier en inclusief btw, gebruik van tennisballen, tennisbaan en eventueel overige materialen. Bij mindere deelnemers per les kan in overleg het lesgeld en/of aantal lessen naar rato aangepast worden. Rekeningen worden 1 week na aanvang van de lessen via de mail verstuurd.

Heb je vragen over de voorjaars/zomertraining neem dan contact op met Sander van Asten, sander@yousportstennis.nl

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.