Inschrijven voor de bardienst

Het kabinet heeft vanavond de seinen op groen gezet om onze kantine te openen. Dat betekent dat de kantine vanaf 7 juni open gaat. Bij het openen van de kantine hoort ook het openen van de bar en moet er weer worden ingeschreven voor de bardiensten. Vanaf dit moment kan ieder seniorlid zich inschrijven.

Afwijkende regels voor 2021
Omdat de kantine in 2021 lang is dicht geweest, geldt in 2021 dat ieder seniorlid (tot en met 74 jaar en met uitzondering van de rollers) verplicht is 1 bardienst (in plaats van 2) in te vullen. Wil je geen bardienst draaien, dan kun je deze afkopen voor € 30 (dit bedrag is in de ALV van maart 2020 vastgesteld). Dit bedrag wordt later dit jaar geïncasseerd. Als je de bardienst wilt afkopen, kun je dit doorgeven door een mailtje te sturen aan pc@vltcveldhoven.nl.

Inschrijven
Inschrijven doe je via deze website of via de KNLTB ClubApp. Om op korte termijn een zo volledig mogelijk schema te hebben, verzoeken we iedereen om uiterlijk op zondag 13 juni in te schrijven (of een mailtje te sturen dat je de bardienst afkoopt). Voor iedereen die na 13 juni niet is ingeschreven, gaan we ervan uit dat de bardienst wordt afgekocht.

Meer info?
Meer info over het draaien van bardiensten, inschrijven en instructies is te lezen onder het tabje Bardienst.
Speciaal voor nieuwe leden organiseren we (waarschijnlijk) in september een informatiebijeenkomst waarin we uitgebreide informatie geven over alles wat bij bardiensten komt kijken. Heb je nog niet eerder bardienst gedraaid, kies dan voor een bardienst later in het jaar zodat je eerst aan de informatiebijeenkomst kunt deelnemen.

Voor alle andere vragen kun je een e-mail sturen aan pc@vltcveldhoven.nl.

De actuele Corona-maatregelen volgen via een separaat nieuwsbericht.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.