Inschrijven bardiensten 2022

De kantine gaat weer open en de bardiensten kunnen weer worden ingevuld. Inschrijven doe je via deze website of via de KNLTB ClubApp. Schrijf je bij voorkeur zo snel mogelijk in. Wil je de bardienst afkopen (zie hierna) laat dit dan ook zo snel mogelijk weten.

Voor wie?
Ieder seniorlid (tot en met 74 jaar en met uitzondering van de rolstoeltennissers) is verplicht om dit jaar 2 bardiensten in te vullen. Leden die in 2022 lid zijn geworden, kunnen eenmalig zelf om vrijstelling van bardienst ook weer ingevuld moeten worden.  weer ingevuld moeten worden. Stuur hiervoor een email naar de paviljoencommissie (pc@vltcveldhoven.nl).

Afkopen bardienst
Wil je geen bardienst draaien, dan kun je deze afkopen voor € 30 per bardienst. Dit bedrag wordt later dit jaar geïncasseerd. Als je de bardienst wilt afkopen, kun je dit doorgeven door een mailtje te sturen aan pc@vltcveldhoven.nl.

Meer info?
Meer info over het draaien van bardiensten, inschrijven en instructies is de lezen op onze website onder het tabje Bardienst. Speciaal voor nieuwe leden organiseren we in de komende periode een informatiebijeenkomst waarin we uitgebreide informatie geven over alles wat bij bardiensten komt kijken. Heb je nog niet eerder bardienst gedraaid, kies dan voor een bardienst later in het jaar zodat je eerst aan de informatiebijeenkomst kunt deelnemen.

Voor alle andere vragen kun je een e-mail sturen aan pc@vltcveldhoven.nl.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.