Heropening kantine; noodzakelijke informatie i.v.m. Corona maatregelen

Op 24 juni jl. heeft het kabinet definitief laten weten dat de sportkantines per 1 juli a.s. open mogen. Dat betekent dat we vanaf die tijd weer kunnen genieten van een drankje voorafgaand of na het tennissen. Wel zo gezellig!

Je bent dan ook van harte uitgenodigd om hiervan gebruik te maken. Maar hiervoor hebben we wel een aantal richtlijnen waar iedereen zich aan moet houden. Alleen dan kan de kantine veilig open blijven. Via dit (uitvoerige) nieuwsbericht informeren wij je over de maatregelen en wat je verder moet weten.

Allereerst vragen we je om de volgende documenten door te nemen:

  • Instructie bardienstmedewerker met daarin een overzicht van de belangrijkste maatregelen en richtlijnen die je moet weten als je een bardienst draait.
  • Instructie bezoekers van De Stek om voor iedereen een veilige omgeving te creëren.
  • RIVM-checklist. Deze zal bij de ingang van De Stek worden gehangen. Beantwoord je alle vragen met nee, dan ben je van harte welkom!

Wat moet je verder weten?

  • In de kantine en op het terras is het aantal zitplaatsen veranderd. De zitplekken zijn duidelijk herkenbaar. Het is niet toegestaan om tafels te verplaatsen. Per tafel zijn twee zitplaatsen beschikbaar.
  • Als het druk is in de kantine en / of op het terras geldt een verplichte looproute die d.m.v. stickerlijnen op de grond is aangegeven.
  • Aan de bar zijn vaste punt ingericht om te bestellen, te betalen en serviesgoed neer te zetten.
  • We vertrouwen erop dat we voor alle bardienstvrijwilligers een veilige omgeving kunnen creëren. Hiervoor is het uiteraard noodzakelijk dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt én instructies van de bardienstmedewerker opvolgt.
  • Voor de heropening van de kantine hebben we een protocol opgesteld en met de gemeente afgestemd. Verder geldt dat we moeten voldoen aan de richtlijnen van het protocol van NOC*NSF. Dit protocol omvat meer dan enkel het gebruik van de kantine, dus het verzoek aan iedereen om dit een keer door te nemen.

Bardienstplanning

De bardienstplanning is weer open gezet vanaf 1 juli. Omdat een aantal activiteiten vervalt, zullen niet alle bardiensten in juli, augustus en begin september door gaan. De bardiensten die wel door gaan, zijn inmiddels geactiveerd en zichtbaar in het schema van de ClubApp of via mijn.knltb.club.

Helaas zijn nog niet alle bardiensten ingevuld. Dus heb je je nog niet ingeschreven voor 2 bardiensten, doe dit dan alsnog. We zullen binnenkort ook nog een e-mail versturen naar alle leden die nog niet aan de bardienstverplichting hebben voldaan met de laatste oproep om in te schrijven voor een of twee bardienst(en). Hier lees je hoe je je kunt inschrijven.

Bardiensten tijdens Corona-sluiting

Vanwege de Corona-sluiting van half maart tot en met juni, is een groot aantal bardiensten vervallen. Hetzelfde geldt voor een aantal bardiensten die tijdens het open toernooi en de clubkampioenschappen stonden gepland.

Had je in die periode ingeschreven voor een bardienst, dan blijft deze op jouw naam geregistreerd. De wel ingeschreven, maar vervallen bardiensten leiden dus niet tot betaling van de afkoopsom.
MAAR… Er staat nog een groot aantal bardiensten open (mede vanwege veranderde activiteiten en de najaarscompetitie), dus mocht je tot deze groep behoren en de vereniging ter wille zijn, schrijf je dan in voor één of meer van de nog openstaande bardiensten vanaf 1 juli.

Douches en kleedruimten

De douches en kleedruimten blijven tot nader order gesloten. Op dit moment kunnen wij niet voldoen aan de eisen die hieraan door de gemeente en NOC*NSF worden gesteld.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.