De KNLTB najaarscompetitie 2018

Wel af en toe heel erg warm weer, maar nog geen zomer. De voorjaarscompetitie is nog aan de gang en het is nog lang geen najaar. Jullie ongetwijfeld, welverdiende vakanties staan ook weer voor de deur, maar wij moeten wel op tijd teams aanmelden voor deelname aan de KNLTB najaarscompetitie 2018. En dus gaan we ons hier al weer mee bezig houden. Wij ervaren dat steeds meer spelers ook deze competitie erg op prijs stellen. Klik hier en je weet op welke data er wordt gespeeld.

Wij informeren jullie dus over de inschrijfmogelijkheden voor deze competitie. Welke mogelijkheden er zijn lees je hier. Captains van een team kunnen ook nu weer hun volledige team aanmelden, uiteraard onder voorwaarde dat zij daar de nodige gevolgen voor dragen.
Ook kan er ingeschreven worden voor deelname aan de competitie voor spelers/speelsters met de speelsterkte 8 of 9. Altijd weer leuk om op deze manier eens kennis te maken met de tenniscompetitie. Meer info over de 8/9 competitie lees je hier.

En voor allemaal verwijzen wij hier naar het Inschrijfformulier. Wat doe je er mee? Downloaden op je eigen pc, invullen, opslaan en als bijlage meesturen naar competitie@vltcveldhoven.nl.

Heb je geen team of weet je niet hoe dan te handelen? Geen nood, neem contact met ons op via competitie@vltcveldhoven.nl en wij informeren je en proberen of we jou bij een team aan kunnen laten sluiten. Maar wel alles in goed overleg uiteraard. Aan deelname aan de competitie zijn kosten verbonden, we komen daar niet onderuit maar we handhaven het inmiddels bekende bedrag van 100 euro per deelnemend team. Inschrijvingen moeten uiterlijk 1 juni 2018 bij ons binnen zijn.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.