Cursus reanimeren

In onze laatste nieuwsbrief hebben we aandacht gevraagd voor de cursus die we willen organiseren. Tenminste onder voorbehoud dat coronaperikelen dit niet in de weg staan.

Reanimatie kan een mensenleven redden. Direct en adequaat handelen in een kritieke situatie zou iedereen zich eigen moeten maken. Hoe werkt dat en wat moet je daar allemaal voor leren? Lees hierna meer over de mogelijkheden.

Dat valt allemaal best mee en de handelingen kun je in een cursusavond in korte tijd onder de knie krijgen. Daar hoort ook nog zoiets als een AED bij. Wat is dat en hoe werkt dat? Ook dat word je dan duidelijk gemaakt en er is gelegenheid met dat apparaat te oefenen.

VLTC biedt haar leden de mogelijkheid een basiscursus hiervoor te volgen, als daar tenminste voldoende animo voor bestaat.

Basiscursus

Op een van de maandagavonden, 10, 17 en 24 januari 2022 geven we die cursus en dan doen we in de kantine. Reken erop dat dat duurt van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Daar zijn wel enige kosten aan verbonden. Per persoon bedraagt dat 10 euro. Op het eind van de avond kun je ook opteren voor een certificaat van deelname. Als je dat wilt komt daarvoor 5.00 euro bij. Heb je interesse om aan de cursus deel te nemen, mail dat dan naar mij op adres a.a.vermelis@gmail.com dan proberen wij zo snel mogelijk een indeling te maken.

Welke van de maandagavonden het wordt kunnen we niet exact aangeven, dat hangt ook af van de beschikbaarheid. Laat je interesse zo snel mogelijk weten want het aantal deelnemers is beperkt, dus vol is vol.

Herhalingscursus

Voor degene die de basiscursus al eerder hebben gevolgd is er ook gelegenheid om op een van de maandagavonden de theorie en de handelingen nog eens door te nemen. Voor een herhalingscurus vragen wij een bijdrage van 5.00 euro per persoon. Maak je interesse kenbaar via een mailbericht maar ook hier geldt dat we maar een beperkt aantal deelnemers kunnen plaatsen. Geef wel duidelijk aan op welke avonden je wel of niet kunt. Een reactie graag naar a.a.vermelis@gmail.com

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.