Corona update 14 augustus i.v.m. maatregelen horeca

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat het COVID-19 virus nog niet weg is. Diverse maatregelen worden genomen om verdere verspreiding te beperken. De maatregelen voor de horeca gelden ook voor de kantine van VLTC. Dit betekent dat moet worden geregistreerd wie in de kantine of op het terras is.

Daarom vragen we aan jullie het volgende:

  • Reserveer ALTIJD een baan als je vrij gaat spelen. En doe dit met de personen waarmee je daadwerkelijk gaat spelen. Van een eventuele introducé vul je het emailadres is. Aan de hand van de baanreservering kunnen we vaststellen wie (mogelijk) in de kantine is geweest.
  • Bezoekers / ouders moeten hun naam en contactgegevens noteren op een lijst bij de bar.
  • Kom alleen naar VLTC als je geen COVID-19 verschijnselen hebt en de afgelopen 2 weken ook niet in contact bent geweest met mensen die besmet zijn. Lees deze gezondheidscheckdeze gezondheidscheck even door.
  • De paviljoencommissie stelt mogelijk nog aanvullende maatregelen voor om te voldoen aan de regels van het RIVM. Volg die altijd op. Uiteraard proberen we het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden.

Tijdens de toernooiweek van de Corona Cup gelden mogelijk andere maatregelen. Hierover worden deelnemers door de organisatie geïnformeerd.

Wat bovenstaande voorde competitie betekent, bekijken we nog en zullen we tzt via de aanvoerders laten weten.

We vertrouwen weer op jullie medewerking. Is iets niet duidelijk? Stuur dan een mailtje met jouw vraag naar pc@vltcveldhoven.nl.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.