Clubkampioenschappen 2021 – senioren

 

 

 

Jawel! De clubkampioenschappen zijn weer terug na een jaartje afwezigheid (vanwege Corona). Van maandag 16 augustus tot en met zondag 5 september.

Alle seniorleden kunnen zich hiervoor inschrijven vanaf aanstaande zaterdag (26 juni).

De opzet van de clubkampioenschappen

 • Traditioneel wordt het toernooi gespeeld volgens een poulesysteem, waarbinnen iedereen per spelsoort meerdere wedstrijden speelt.
 • Er zijn 6 sterkte categorieën, die gebaseerd zijn op de KNLTB–sterkteaanduiding. Als je inlogt op de ClubApp kun je jouw speelsterkte vinden (onder de knop ‘home’ en dan bovenin op jouw eigen naam klikken). De onderscheiden de volgende speelsterkten: 2/3/4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9.
 • In alle spelsoorten kan in de open categorie en in de 35+ categorie worden ingeschreven. Indien er voldoende inschrijvingen voor 35+ zijn, zullen binnen deze spelsoort een of meerdere 35+ poules worden gevormd. Men kan dit aangeven bij opmerkingen. De 35+ poulewinnaars komen in het afvalsysteem met de andere poulewinnaars uit de open categorie. 35+ is iedereen die is geboren in 1986 of eerder. Men is als 35+’er natuurlijk niet verplicht om hiervoor in te schrijven.
 • Iedere categorie bestaat uit 5 spelsoorten.
  • Dames enkelspel
  • Heren enkelspel
  • Dames dubbelspel
  • Heren dubbelspel
  • Gemengd dubbelspel

Inschrijven

 • Inschrijven kan tot en met 1 augustus.
 • Inschrijven gaat via de website www.toernooi.nl. Voor de open toernooispelers is dit algemeen bekend en zij kunnen rechtstreeks inloggen op deze link. Voor degenen die hiermee niet bekend zijn staat onderaan dit bericht een kleine uitleg
 • Je mag maximaal in 2 onderdelen inschrijven. Dit kunnen de verschillende spelsoorten zijn maar ook b.v. 2 enkelspelen (het tweede enkelspel moet dan wel in een hogere sterktecategorie zijn).
 • Je kiest zelf jouw partner. Indien je voor dubbel inschrijft zonder partner, word je op een reservelijst geplaatst, waardoor je alleen geplaatst wordt als iemand anders uitvalt. Men mag altijd in een hogere categorie inschrijven. Indien je weinig momenten beschikbaar bent (bijvoorbeeld door een vakantie die deels samenvalt met de periode van de clubkampioenschappen), schrijf dan maar voor één onderdeel in.

Algemene info

De finales worden gespeeld op zondag 5 september.

De kosten verbonden aan deelname aan dit toernooi zijn voor senioren € 6,00 per persoon per onderdeel. Dit bedrag zal via automatische incasso worden afgeschreven.

Junioren die seniorencompetitie spelen of toestemming hebben van de JC / trainers, kunnen ook voor de senioren clubkampioenschappen inschrijven.

Alle schema’s, uitslagen en ook het wedstrijdprogramma kunnen op internet worden gevolgd. U gaat dan naar www.toernooi.nl. Type in de zoekbalk CK2021 Veldhoven. De rest wijst zichzelf. Ook het toernooireglement kunt u daar vinden.

Eventuele nadere informatie via Co Crombeen, e-mail ClubKampVLTC@gmail.com.

We kijken uit naar jullie inschrijving en zien jullie graag tijdens de Clubkampioenschappen!

Met Sportieve groet,

De clubkampioenschappen commissie

***

Instructie hoe in te schrijven via toernooi.nl

Klik op deze link en je komt meteen op de goede pagina in je webbrowser.

 

Als je al een keer geregistreerd bent, kun je meteen inloggen met je login naam en wachtwoord.

Ben je nog NIET geregistreerd klik dan eerst op registreren. Alle huisgenoten die aan de CK willen deelnemen moeten zich apart registreren. Is dit gebeurd dan vul je een login naam in, en 2 keer een wachtwoord. Dan je e-mailadres en je persoonlijke gegevens. Je krijgt nu een e-mail dat je geregistreerd bent en dat je dit moet bevestigen door op de link in de mail te klikken. Je krijgt daarna weer een mail dat je account is geactiveerd.

Ga dan weer naar bovenstaande link. Je kunt nu op inloggen drukken als je naam nog niet rechtsboven in het scherm staat. Klik dan je naam aan en kies Profiel. Je kunt nu je gegevens controleren en eventueel aanpassen. Vergeet niet de Contactgegevens en de Sportgegevens in te vullen! Nu kun je je inschrijven voor het toernooi door op INSCHRIJVEN te klikken.

Markeer in het schema de tijden aan dat je NIET kunt spelen. Selecteer het onderdeel of de onderdelen waaraan je mee wilt doen en vul bij de dubbels de naam van je partner in. Vergeet niet het bondsnummer van je partner in te vullen! Je kunt ook nog een opmerking maken voor de organisatie. Zijn er meerdere gezinsleden? Dan ieder een eigen account aanmaken. En KLAAR IS KEES!

Mocht u toch liever het vertrouwde papieren inschrijfformulier willen mail ons dan even op ClubKampVLTC@gmail.com

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.