Bardiensten nog niet gepland? Doe het z.s.m.

Bij controle van de bardiensten is gebleken dat een aantal leden nog niet heeft ingeschreven voor de bardienst van 2019 terwijl ze dat vorig jaar wel hebben gedaan. Deze leden hebben hierover onlangs een e-mail ontvangen en een aantal heeft zich inmiddels ingeschreven, maar een groot aantal helaas nog niet. Wij nemen aan dat dit vergeten is en doen hierbij dan ook een dringend beroep op hen om zich alsnog in te schrijven of door te geven aan de Paviljoencommissie dat zij de bardienst af willen kopen.

Willen wij de bardienst op de huidige manier voortzetten is het hard nodig dat zo veel mogelijk senioren leden inschrijven. We hebben voor het je gemak een overzicht gemaakt van de nog openstaande bardiensten d.d. 2 april 2019. Kies 2 of meer data en geef die door aan de Paviljoencommissie (pc@vltcveldhoven.nl) of zet ze zelf in het systeem (via mijn.knltb.club).

Het is vooral belangrijk dat de weekenden met competitie worden ingevuld (zie arceringen)! Bovendien zijn dat ook de gezelligste diensten.

Wij hopen op jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Paviljoencommissie

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.