Lustrumweekend 1-2 juli 2022

Schrijf je nu in voor de activiteiten gedurende het lustrumweekend. Dit wil je niet missen!

De inschrijving is gesloten.

Jouw lustrumcomité
Daniëlle, Wendy, Tamara, Lieve, Willeke, Anne, Roland en Ron

Ideeën, vragen, opmerkingen, suggesties of anderszins: lustrum@vltcveldhoven.nl

Programma vrijdag 1 juli

19.00 – 22.00 (Invitatie)toernooi

Begin het lustrumweekend goed en schrijf je in voor dit gezellige en ontspannende (invitatie)toer­nooi! Samen met een vaag familielid, vrolijke kennis, goeie buur, verre vriend, geheime vriendin….. bij voorkeur géén lid van VLTC! Als je echt niemand kunt vinden mag je ook met een VLTC-lid inschrijven. De eerste wedstrijdjes beginnen om 19:00 (aanwezig tussen 18.30-18.45 uur), de laatste eindigen rond 21:45 uur. Plezier staat voorop, in een ongedwongen sfeer. Gewoon gezellig het weekend beginnen door samen een balletje te slaan. En je bent meteen in gereedheid voor de PubQuiz!

Voor alle seniorleden en hun senior introducé(e).

22.00 – 01.00 PubQuiz

Leuk, een PubQuiz! Met de Stek als Pub, en echte Quizmasters! Deze PubQuiz spelen we in teams van 6-8 personen en de échte Quiz-tijgers komen deze avond bovendrijven!
Actualiteiten, verenigingskennis, nieuwsfeiten, geschiedenis, kunst, wetenschap, muziek, sport……
Het belooft een dynamische, hilarische, spannende en historische avond te worden onder het genot van een drankje en hapje. Daar wil je bij zijn!

Inschrijven kan individueel of met een team bestaande uit leden en/of introducé(e). Voordat de PubQuiz begint, maken we teams of vorm je jouw eigen team. Spektakel verzekerd!

Programma zaterdag 2 juli

10.00 – 12.00 Heel VLTC sport & bakt!

Heb je altijd al eens willen boksen? Is een trampoline-workout iets waar je ontzettend nieuwsgierig naar bent? Ben je benieuwd naar een bootcamp clinic verzorgd door onze eigen voorzitter, Myrthe Hinskens, namens Spitters Coaching? Of blijf je liever in je comfortzone maar wil je toch uitgedaagd worden door onze trainers van YouSports?

Dan is dit je kans! Schrijf je nu in voor onze sportieve ochtend vol clinics van bekende en onbekende trainers.

Onze trainers zorgen voor 2 uur lang vermaak voor jong & oud. Tussendoor is er natuurlijk ook ruimte om even pauze te houden en bij te komen van het harde werken.

Je schrijft je in principe in voor alle clinics. Geef wel even aan wat je het liefste wil doen, dan houden wij daar rekening mee bij de indeling. Je kunt er dan op de dag zelf nog voor kiezen om eventueel een clinic over te slaan.

Voor de kleinsten onder ons is er de mogelijkheid om aan de slag te gaan met koekjes bakken en kleuren. Ook broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes die geen lid zijn, mogen mee komen bakken en kleuren.

13.30 – 16.30 The Secret Escape Citygame

Kraak de code! In deze Citygame ga je vanaf ons clubhuis samen met jouw team van 5-6 personen een route lopen waarbij je via een app op de telefoon allerlei puzzels en opdrachten gaat oplossen om de code te achterhalen. Het is de bedoeling dat je per team inschrijft waarbij 1 persoon teamcaptain wordt.  Deze teamcaptain krijgt van tevoren de speluitleg en krijgt de materialen mee.

Let op: Minimaal 1 persoon per team moet de leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.

18.00 Barbecue/Borrelen

De activiteiten maken hongerig! Daarom genieten we ‘s avonds van een volledig verzorgde barbecue! Heerlijk samen eten en drinken en nog een keer met elkaar terugkijken op de hectiek van de dag.

Voor leden, hun partners en kinderen. VLTC draagt een deel van de kosten, maar we vragen hiervoor ook een eigen bijdrage van slechts € 7,50 p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar is de bijdrage € 5 p.p. (De rest van de kostprijs draagt VLTC bij.) De eigen bijdrage wordt geïnd via een incasso op het rekeningnummer dat bij VLTC bekend is.

Voor de feestgangers onder ons sluiten we ons 60-jarig lustrum af met een borrel!

Reacties zijn gesloten.