🎾 Doe mee aan de KNLTB Tiebreak Challenge 2024 bij VLTC! 🎾

Ben jij klaar voor een spannende uitdaging op de tennis- of padelbaan? Schrijf je dan vanaf nu in voor de KNLTB Tiebreak Challenge Voorrondes bij VLTC op 28 april en maak deel uit van dit unieke landelijke toernooi waaraan bijna 200 verenigingen meedoen!

🌟 Wat kun je verwachten?

Er worden alleen wedstrijden in het dubbelspel gespeeld. Hierbij zijn alle soorten combinaties mogelijk. Rating, leeftijd en geslacht spelen dus geen rol! De enige voorwaarde is dat alleen VLTC-leden vanaf 13 jaar jaar oud mee mogen doen aan deze voorrondes.

De wedstrijden bestaan alleen uit één supertiebreak. Om de tiebreaks zo eerlijk mogelijk te maken, starten spelers de tiebreak met een voorsprong of achterstand, afhankelijk van hun eigen niveau en dat van de tegenstander.

Voorbeeld: een koppel met speelsterkte 7 speelt tegen een koppel met speelsterkte 5. Het koppel met speelsterkte 7 begint de tiebreak met een 3-0 voorsprong.

LET OP: Het toernooiformat wordt mogelijk aangepast aan het aantal inschrijvingen, zodat er ruimte is voor iedereen om mee te doen aan dit unieke toernooi!

 

🏆 Finale in Rosmalen:

De winnaars van zowel het tennis- als padeltoernooi gaan door naar de grote finale op zondag 16 juni in Rosmalen.

Daar komen de winnaars van alle Nederlandse verenigingen samen voor een onvergetelijke dag op het heilige gras van het ATP en WTA-toernooi de Libéma Open! Eerder op die dag vindt nog een tussenronde plaats bij TPC Maliskamp (Rosmalen).

 

📅 Belangrijke data:

Inschrijfdeadline: Donderdag 18 april. Wees er snel bij!

Voorronde bij VLTC op zondag 28 april vanaf 12.00 uur.

Finales in Rosmalen op zondag 16 juni vanaf 10.00 uur.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit geweldige landelijke evenement! Schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol tennis- en padelplezier. Let op: Je kan jezelf slechts voor 1 onderdeel inschrijven. Om jullie inschrijving compleet te maken is het belangrijk dat ook jouw dubbelpartner zich inschrijft.

Stappenplan:
1) Omcirkel zondag 28 april en zondag 16 juni in je agenda;
2) Vind een dubbelpartner;
3) Ga naar: 125 jaar KNLTB Tiebreak Challenge | MijnKNLTB (toernooi.nl);
4) Schrijf jezelf in voor de categorie waarin je uit wil komen. Kies Veldhovense L.T.C. (tennis) of Veldhovense L.T.C. (padel);
5) Ga vol voor de winst en de hoofdprijs!

Om de voorronde tot een leuke zondag te maken, vraagt de toernooiorganisatie een kleine bijdrage van €5,-. Met het inschrijven aan de KNLTB Tiebreak Challenge geef je toestemming tot het uitvoeren van een automatische incasso rondom de speeldag bij VLTC.

Voor vragen over de voorronde van de KNLTB Tiebreak Challenge bij VLTC kan je Ramon Petit mailen op ramonpetit@chello.nl

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.