Nieuwe trainer bij VLTC

Steeds meer leden gaan trainen. Daarom krijgt het trainersteam van VLTC ondersteuning bij het geven van de trainingen.

Naast Sander en Joyce, is Peter-Paul vanaf dit seizoen ook betrokken bij de trainingen die Sportivity Service bij VLTC geeft.

Peter-Paul zal dit seizoen de trainingen op dinsdagavond en donderdagavond verzorgen. Wij wensen Peter-Paul veel succes met de trainingen. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor.

***

Hallo VLTC-ers,

Graag zou ik mij aan jullie voor willen stellen. Mijn naam is Peter-Paul Stolk (37) en ik mag vanaf deze zomer les gaan geven bij VLTC. Sinds vorig jaar ben ik woonachtig in Mierlo waar ik samenwoon met Janine.

Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van prestatief tennis. Mijn tennisopleiding heb ik deels genoten bij de KNLTB (tegelijkertijd begonnen met Sander van Asten destijds) en later bij Tennisschool Henk van Hulst in Valkenswaard. Vorig jaar ben ik door Sportivity Service benaderd om een aantal tennislessen te geven. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en het beviel zo goed dat ik besloten heb om tennistrainer te worden. Ik ben dan ook meteen gestart met de opleiding en ik hoop deze binnenkort af te ronden. Ik combineer het lesgeven op dit moment met een salesfunctie bij Sport & Evenementencomplex De Heiberg. Deze winter heb ik met veel plezier lesgegeven bij TV Meerhoven.

Met hetzelfde plezier en enthousiasme ga ik nu aan de slag bij deze mooie club! Tot snel op de baan!

Peter-Paul

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.